Monday, October 24, 2011

Senyuman Uncle Gedek


Jujurnya ye Uncle, saya baru sesangat mengenali Blog Begins at Forty ni. 

Tapi rasanya sy berjaya snap gambar Uncle yang ada terpancar sedikit senyuman kan? 

Tetiba saya pulak yg nampak serius!

*Zoom dekat2...uncle sebenarnya nak tersenyum tu....hahaaa

26 comments:

  1. oh.. sikit je lagi uncle.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..kantoi uncle Gedek tersenyum jua dalam internet

    ReplyDelete
  3. Doktor....sy berjaya kan....ahaks!

    ReplyDelete
  4. wah berjaya juga kitorg tgk uncle senyummmm hurmm not bad ngeee :)

    ReplyDelete
  5. kita akan dikira berjaya apabila ada gambar uncle gedek senyum nampak barisan gigi!!!

    ReplyDelete
  6. Yang peliknya, kenapa Wani pulak nampak macam terkejut je! :)

    ReplyDelete
  7. kakcik..konon2 tu percubaan utk serius...haha

    ReplyDelete
  8. hai wani
    seronok jumpa smlm w/pu tak sempat sembang lama
    semoga kita lebih mesraaa lepas ni ye? ;))

    ReplyDelete
  9. hpkos sis hanie...

    eh...dr hanie kan?

    ReplyDelete
  10. SALAM,
    GEMBIRA DAPAT BERKENALAN DI ALAM NYATA SEMALAM, JUMPA LAGI !

    ReplyDelete
  11. Rasa nak join juga di pertemuan lain nanti..kalau buat kat bangi..insyaAllah blh join nanti..

    ReplyDelete
  12. a'ah..uncle gedek senyum..

    tapi gambor2 lain..dia menten le seriusnya tu..hehehe

    ReplyDelete
  13. akhirnya uncle tersenyum...hehehe

    ReplyDelete
  14. 1st time tgk gmbor Uncle Gedek tersenyum dan sbnrnya senyuman uncle gedek di real life nmpk sgt ikhlas dan mesra, kan. Pdhal mula2 KC gi blog dia dulu, KC takut nak komen2 sbb he looks so garang n serius. Hahaha.

    ReplyDelete
  15. KC...sama lah kita!

    rasanya dulu pernah dh singgah sana...tp cam takut2 nk mengomen...serius sungguh.

    ReplyDelete
  16. bila jumpa gedek semalam nyata dia sgt lain..asik gelak besar je..tp akak tk boleh nk bercakap banyak atas sebab2 tertentu hehehehe...

    lain kali kita jumpa lagi insyallah lebih mesra2 gitu.

    ReplyDelete
  17. lain kali kita bergambar kepala kena sebelah-sebelah... baru nampak sapa garang...!

    Haha! Suka dapat jumpa kamu....!

    ReplyDelete
  18. ouwwwww.....cair tgk uncle senyum. hahaha!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...