Thursday, October 13, 2011

500 dah cukup glemer ke? ahaks!


Toksah berangan! Orang dah puluh2 K tak heran pun, kau baru cecah 500 la...ahaks! Eh, tapi aku terfikir kan...kalau lah...KALAUUUUU ye...

Kalau aku bebetol jadik deejay hotepem tuh...mencanak tak naik follower aku??? Hahaha....gila glamour! Semalam aku sembang2 dengan suami, dia asek laaa dok tanya...dan duk saiko aku suh pegi audition tuh. Tau apa aku jawab?

"Abang tak takut sayang jadi macam SAIDA???" Kih kih kih....giler maut punya soklan kannn....saja je nak carik isu berdebat ngan suami.

Terdiam jugak sekejap. Gamaknya pikir cemana hidup dia ngan anak-anak kalo bini jadik retisssss...kah kah kahhhh... Aku dah tak leh tahan nak gelak time ni tengok muka dia ala-ala blurr je duk renung masa depan yang dia duk koya tuh.

Pastu tak lama tu kena cepat-cepat ambik hati dia balik, aku pun cakap...ala...abang jadik la PA sayang. Senang kan? Doploh pat jam boleh awasi bini haa....





Eh dah dah. Cukup. Orang yang kuat berangan selalunya tak ke mana. Hahaha.... Aku macam ternampak-nampak masa depan aku lagi 5 tahun pon macam kat sini la jugakkk....huhuuuu

32 comments:

  1. glamer la tu!

    tahniah :)

    sya gak tercungap-cungap kumpul follower...huhu

    ReplyDelete
  2. mamaNoriz...sy lg teruja nak mengumpul pembaca dari follower :)

    ReplyDelete
  3. alah u, tak jadi retis pun boleh bercerai...

    jomlah kita pi sama2 audition tu..cehwaaaahhh

    selamat pagi, ni nenetpenne di sini..apa kahar semua pendengar?? ewahhh berangan kan..
    tak per, berangan tu free

    ReplyDelete
  4. ok lah tu dah 500 follower....hehehehe akak ni br je stat mengumpul ^_^

    ReplyDelete
  5. net...jommm...konpem ek, kte g petang2 sikit...hehe

    kak Tini...selamat mengumpul :)

    ReplyDelete
  6. yang penting kualiti.bukan kuantiti~keh keh~~ kipap de gudwek!

    ReplyDelete
  7. wahh glemer lah tu dah 500...akak pun merangkak2.

    amboii klu jd DJ pun jgn lupa akak ye dik

    ReplyDelete
  8. manyak tu..

    eh..pasti tersedak saida yg
    tengah dating dgn boipren :P

    ReplyDelete
  9. kak ati... sian kan suami dan anak2 dia :(

    ReplyDelete
  10. sis LM

    ala....jangan la perli...baru nak feeling2 retisss ni haaa

    kih kih kih

    ReplyDelete
  11. bujal

    ya benarrr, kualiti yg dicari ni...bukan kuantiti kannn

    ReplyDelete
  12. cuba jelah wani, belum cuba belum tahu...

    apa2 pun mesti pasang angan2 dulu, kalau takde angan2 lagi semua benda tak menjadi tau!

    InsyaAllah, tak jadi mcm Saida tu lah...hehe

    ReplyDelete
  13. Lagi 5 tahun Wani 'team up' dgn KC jahit baju retis. Hahaha ..

    ReplyDelete
  14. hahaha mmg x menahan soklan maut akak tuh..btw 500 tu kira glam jugak pe..hihi sy dulu bangga gila kot cecah 500 followers ^__^

    ReplyDelete
  15. kak yus...takut jugak tak tahan dgn godaan dunia retisss...haha...statement tak hengatttt


    ahaks!

    ReplyDelete
  16. yana....

    500 sekadar angka je kan :)

    yg best kalau ada pembaca yg benar2 setia dgn kita...

    ReplyDelete
  17. sy tngok akk de potensi ni nk jadi retis..haha

    ReplyDelete
  18. aah kn... hot.fm kn tgh carik dj yg reti kecek klate/tganu...

    *kalo suami akak jadi PA mmg seswai sgt...xyah nk upah bodygad dah...hehehe

    ReplyDelete
  19. akak dulu dapat seratus pun dah seronok kemain..
    macam dapat duit..
    hahahah

    ReplyDelete
  20. sekali sekala glemer apa salahnya..ibu muda..hehehe

    takpe.. nnti abng lagi sayang kalau dh budget retis...

    ReplyDelete
  21. dahbyk tu sampai angka 500..

    kalau dh glemer tak mau jd mcm saida tu...mintak jauhkan...

    ReplyDelete
  22. budak penjara, ko memang pandai tilik masa depan ahkak kannn

    kalo akak da jadik retis nanti akak bebaskan ko dari penjara hokeyyy

    ahaks!

    ReplyDelete
  23. Chekgu....rasa nya bukan makin sayang

    tp jadi over protektif...risau bini dia ni ramai peminat...haha

    ReplyDelete
  24. kannn kak diana

    padahal angka je pun...apa lah sangat

    ReplyDelete
  25. kaizen, yep...tu la yg sy nak gi nihh

    ReplyDelete
  26. Wani, akak dpt message kata blog awak satu lg ada malware, dan telah mengakibatkan akak tak boleh buka blog sendiri pagi tadi..

    Kenapa ya??

    Akak ada letak dlm entri ini...

    http://maz-naz.blogspot.com/2011/10/malware-from-familymoza.html

    ReplyDelete
  27. sikit-sikit lama2 ramailer yang kenal.. ai belum glam lagi.. hikhikhik..

    tapi tersenyum sekejap bila pasal SAIDA terkeluar.. betul tu.. takut nanti jadi macam tu.. ;)

    ReplyDelete
  28. kak yus...thanks for notice :(


    ai... macam giler glam pulak kan..haha...

    ReplyDelete
  29. bila bc kisah saida..kesin pula dekat laki dia...laki dia masih sayangkan saida tu kan

    ReplyDelete
  30. ye lah ema...sampai kan si ghazali tu tak sanggup lafaz cerai...dia wakilkan je kat peguam.


    sedih kan. anak2 tengah membesar.

    ReplyDelete
  31. pergi la cuba nasib wani..mana tau rezeki..ala, bab tu yg penting kita kena jujur dan tau tanggungjawab masing2..insyALLAH wani..minta doa dengan ALLAH SWT supaya ikatan suami isteri tetap utuh...cuba la wani..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...