Saturday, October 15, 2011

Tanpa kalian, siapa lah aku!

Harap maaf lah ye, entry kali ni aku nak feeling-feeling ala-ala retiss yang sedang memberi ucapan di atas stage setelah menang award Bintang Popular...ahaks! 

Aku tutup je telinga ni kalau ada yang nak kata:

"Hello cik kak....baru 500 lebey pon nak kecoh ke!"

"Eh, ingatkan dah ribu-riban tadi nak feeling2 glam, huh!"

Kalau korang nak kata aku gitu.... tu haa....nampak sign X kat penjuru tetingkap korang? Click sekarang ye. *peace*

Bak kata YanaMIB, dapat 500 tu pon dah rasa bangga giler... kak diana rashid pulak cakap, dapat seratus punnnn dah seronok kemain, macam kan dapat duit....

Tapi apa-apapun, budak penjara jugak yang best! Siap tilik masa depan aku akan jadik retissss....keh keh keh! Dengar boleh, percaya jangan....haha

Okey lah, entry kali ni tak ada pengisian (entry hari-hari lain tu pun ada pengisian ke? hahaha). Cuma nak berterima kasih kepada mereka yang menggenapkan pengikut (adakah anda juga readers???) aku menjadi 500 dan ke atas.

Kalau tengok dari print screen hari tu, maka Follower yang bertuah itu adalah Tini Fattah. TQ dear!








*Tak ada hadiah apa-apa pun, sekadar penghargaan biasa je :)

P/s: Korang suka background putih atau hitam ye? Aku sedang cuba biasakan diri untuk keluar dari kegelapan.....ahaks!

17 comments:

  1. uwaaaaa dah naik dah naik!
    haha

    ReplyDelete
  2. tini fatah??..macam kenal..jap jap No p sana jap hehe...

    ReplyDelete
  3. hahahaha....tu kawan kakNo wani..best friend kakNo yg duk KK, sabah..kami kenal masa tini duk labuan dlu..

    pssst..nampak muda kan??? sama umo ngan kakNo tu hehehe...ops ops ops tini..U jangan marahkan I ye..terpecah lobang pulak hehehe....

    ReplyDelete
  4. lupa nk jawab tang background..kakNo rasa putih ni cam cantik ye wani hehehe..

    ReplyDelete
  5. klas ko maria.he he cam nilah nampak ceria.

    ReplyDelete
  6. betul kak an kalau orang follow kita ramai wah rasa syok gilakan..mula dulu cecah 100 wah dunia aku yang punya...hahahha

    ReplyDelete
  7. akak faham..wani baru 500..akak ni..baru nak cecah 300..dah bertahun ni..hahaha

    ReplyDelete
  8. miza yg putih....
    apapun tahniah...
    dah 500 pengikut wani...

    ReplyDelete
  9. saya pun dah bertahun masih macam tu jugak follower.. ni sebab suka paksa2 orang lah ni.. kang xda yang sudi join saya punya blog.. ekekeke...

    salam ceria Ibu Muda...

    ReplyDelete
  10. OHH..dah 510 dah.. tahniah.. hebat ! blog saya, sebulan nak dpt sorang follower pun susah.. huhuhu.. xpe..ini namanya nasib badan hihihi..

    ReplyDelete
  11. tahniah ibu muda! :) all the best to you.

    anyway, maksu suka bekground posting warna putih sebab mata maksu dah rabun, hehehe [relevan tak?]

    ReplyDelete
  12. Wani....

    biar dia naik dan naik dan naikkkk...hihii


    *terasa cam panggil diri sendiri....ahaks

    ReplyDelete
  13. yuhuuu kak No...

    wahhhh...kenalan KakNo rupanya ye! sebaya? wani ingat masih muda remaja...ahaks!

    lum berkesempatan lg nak mengenali dia...hehe...will do soon :)

    ReplyDelete
  14. hadiah tu bg kat saya je la kan..?

    ReplyDelete
  15. template baru lebih tenang..:)
    lebih ceria..;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...