Friday, October 21, 2011

Cara mudah bangun pagi walau tidur lewat malam

Semalam aku tidur lewat...sempat lagi mengomen di entry kakchik yang INI, pasal senaman2 ni lah. Then sempat jugak ber SMS ngan kakchik...ahaha.... Boleh pulak tengah2 malam kakchik terlintas nak balas komen dengan message...hihiii....

Dan pagi tadi, aku senangggg sangat nak bangun. Gara-gara membaca entry kakchik tu, aku rasa fresh je. Seolah-olah ada buat senaman masa dalam tidur. Tu senang bangun...kih kih kih

So, apa cara mudah tu??? 






Bersenam sebelum tidur lah! haha.....Aku bersenam dalam mimpi je....wakakaka...lariiiiiikkkkkkkkkkk

20 comments:

  1. bukan orang kata kalau bersenam sebelum tidur nanti susah tidur... takper try senam masa tidur ...

    ReplyDelete
  2. @Cho Zila...

    kalau sy, ikut pengalaman dolu2....bersilat sampai ke tengah malam, kadang membawak ke 1 pagi...

    esoknya senang nak bangun....dan badan pun rasa freshh sesangat.

    org len tak tahu lah...hihii

    ReplyDelete
  3. malam tadi lelap jam 4 pg, tasneem meragam..

    bangun awal sebab siapkan suami nak gi keje/ anak sulung ke pengasuh.

    memang fresh!

    tapi mata lebam ;) huu~

    ReplyDelete
  4. KC tu memang rajin layan sms kan..:) frendly jer mcm kawan lama

    ReplyDelete
  5. kak ati pun tito lewat smlm
    gara2 hujan lebat sampai malam
    teringat tak balas jejak kawan2 :)

    ReplyDelete
  6. huhu~tipah tertipu...hehe

    salam kenal.

    ReplyDelete
  7. mDt....yeszaaaaaa... seronok berkawan dengan kc :)

    ReplyDelete
  8. kak Ati...sama la kita...hujan lebat smpai ke malam jd pyh nk tido plak...

    ReplyDelete
  9. salam kenal jemarisuri :)

    tips tu betul tau...bukan tipu2...hehe

    ReplyDelete
  10. alosss...nak trylah jugak ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. nak kena paksa my hubby senam lah macam ni..hehehe..

    ReplyDelete
  12. ala.. saya tak suka bersenam le wani.. huhu

    ReplyDelete
  13. salam kenal... entri pertama baca kt blog ni, rupa2nya fai tertipuuu... huwaaaaa... hehehe, gurau2 jer...jemput singgah "rumah kecik" fai ;)

    Untuk cantik lagi 10 tahun akan datang, ia bermula dari hari ini

    ReplyDelete
  14. ms fai...eh tak tipu...ni bukan cobaan...ni betol2....huhuuuu

    ReplyDelete
  15. sis NM

    hopkos pergi....hihi

    insya allah

    ReplyDelete
  16. Rai...org laki ni kalo ko suh bersenam sebelum tido kang dia mintak senaman lain pulak...wkakakaa

    Chekgu, kalo tak suka bersenam tu masalah la...hehe

    ReplyDelete
  17. senaman sblm tido:
    senang nak tido & senang nak bangun pagi...tu qema la..tapi kalau lama tak bersenam sakit2 badan mmg susah la nak bangun hehe

    ReplyDelete
  18. dela jarang bersenam........ sekali bersenam....... mau sakit2 badan seminggu... hhaa... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...