Tuesday, July 19, 2011

Tak Berkembang

Perkembangan yang aku maksudkan ni bukan lah saiz baju atau saiz seluar mahupun saiz badan. Juga bukanlah minda serta otak aku yang tak berkembang. Sebaliknya, yang aku rasa tak berkembang ni (mungkin korang juga alami, tapi tak sedar) ialah dalam dunia blog.

Pesal ek aku rasa macam pi mai pi mai tang tu je...tak terjumpa pon blog2 lain yang best...hehe...

Antara yang aku suka singgah tu selalu nya hat tu je lah aku ngadap hari2...hihi...Kalau nampak je dorang ada update entry terbaru, maka lajuuu je aku menyinggah


    1. ! Erti Kehidupan... - Ujang....sapa tak kenal kan... kuat melucah budak ni
    2. !~ Life 101 - Wife kepada Ujang, Yana
    3. "mamaema punya cerita" - Blog mamaema
    4. .::Cerita Hati::. - Blog Farah...Dia rajin singgah sini, so aku pon suka pergi sana...hehe
    5. SERBOMOKNIKO - An old fren of mine... Suka layan entry kak sah kalu dalam bahasa ibunda kami...hihi
    6. ::OnE HaPpy FaMilY :: - My cousin! Kami mempunyai datuk yang sama, tapi nenek yang berlainan...hehe...kan Kak Na?
    7. ::Bersama KAK ES:: Tak tahu nak describe apa, tapi suka baca blog kak Es ni...
    8. Adzriel AB - Pernah jumpa kak liza kat kenduri Ujang
    9. Aidid Mu'addib - Kalau betul2 tak de kerja, rajin gak aku gi study pasal MLM kat sini
    10. Akak Nora Berkisah - Baru lagi melepak di blog Kak Nora...
    11. AKUANAKPAHANG - Saya sokong blogger Pahang...hihi
    12. BLOG LIPISLADY - Again...sebab sekampung, maka aku suka la baca tulisan blogger orang kampung aku kannn
    13. blog piasara - Blog kak pia ni, kalo tak silap aku kenal kat blog kak chik ella...
    14. CIK LA ADA BLOG - Ini isteri blogger fofular, jarang2 dapat tengok hapdet entry ni...busy manjang...hehe
    15. Dari Jari-Jari Halusku .... - Admire dengan kekuatan KC menguruskan kehidupan, bizi manjang tapi enjoy!
    16. FLOWER'S OF MY LIFE - Blog kak Ati... MIL dia pon orang Lipis gak
    17. Hanis Azla@Blog - Suka sebab entry dia panjang2 tapi membuatkan kita rasa nak baca every single word.
    18. Hidup Itu Indah - Belog kak Lydia Miza... suka napa ek? Hihii....saja suka2...
    19. Ini Bukan LUCAH! Ini Kenyataan - Ni blog ahkak geli2, penuh kontrobersi masa drama Nora Elena dulu. Tapi ekceli aku follow dia sebelum dia fofuler lagi...
    20. Isteri Encek Bard - IEB, sangkut ngan blog ni bila kerap tengok kat blog ujang
    21. It's Mine.. - Wida! Rajinnn sangat singgah kat blog anak2... Thanks dear!
    22. jeBateja - CoRak CaRik - Haiiii hang jebat! Start kenal dari blog kak liza, then find out yang wife dia pon warga LEpeh gak.
    23. KAKCIK SEROJA - Suka dengan footer quotes kat setiap entry kakcik...mesti ada gambar adik kannn....
    24. Life with Sandra..... - Design dia sangat superb....
    25. Memories - Blog qemaishak... Rajin singgah sini sejak dari mula lagi... Thanks qema
    26. Miles of smiles - Mama Zharfan...suka tengok MZ bercerita pasal kemenangan beliau...hihi....Memang sentiasa bertuah.
    27. Model-80an - Kak Nani, ni bonda Hanis Zalikha... supermom jugak ni... 
    28. Musings of a Mualaf - Lain dari yang lain, cerita seorang mualaf....
    29. Mutiara NoLan - Yuhuuu kak No...kenal dari blog anak2 lagi...now dah pindah semenanjung, dulu kat Labuan
    30. Realiti Sebuah Kehidupan - Blog ni yg aku suka baca bila nak cari kekuatan diri...
    31. senyum-senyum - Sehari berkali2 singgah, sebab kak diana rajin gilosss hapdet blog... Suka baca dialog2 Maisara yang sangat bijak!
    32. Strider Buzz - Baru2 lagi kenal, btw..nice blog!
    33. Ummi to 3Nur's - Ni blog Chekgu Azrine... ponn baru2 lagi berkenalan, tapi aku suka singgah tiap kali ada hapdet entry baru
    34. Yuyu Zulaikha - Blogger kecik molek je orangnya.... suka sangat makan cekodok...hihih
    35. ~Blog Yus - Our Life~ Blog kak Yus, ponnn kenal dari blog anak2 jugak. Boboy kami sebaya...

Perghhhhhhhhhh...lenguh duk klik2 sana sini nak dapatkan link ni semua...hihi.. Korang selalu singgah tak blog2 kat atas tu? No. berapa yang korang mesti wajib singgah hari2? Jawab..jawab...gigih aku letak nombor 1 sampai 35 tu tau...ahaha

p/s: Kalau ada lagi blog best2 yang aku tak senaraikan...share la ngan aku ek...supaya otak aku lagi berkembang...hihihihiiiiiiiii

*Entry yang paling lama aku ambil masa untuk siapkan*

28 comments:

  1. blog k.risa ni pun happening gak.. http://hasrisa.blogspot.com/

    blog ni pun best.. ai suka..
    http://www.pinkymomma.com/
    (beliau sedang bersedih sebab baru kehilangan baby)


    semua blog dalam senarai ai.. ai suka.. larat dengan idak je nak bw.. ;)

    ReplyDelete
  2. Bila follower dah makin ramai ada kala kita tetap suka singgah yang sama juga kan...

    Bukan tak cuba kembangkan, tapi biasanya, kita suka baca yang itu-itu juga.

    Orang kata tak kenal maka tak cinta. Sedang melalui proses lah wani. Akak percaya dalam seminggu tu mesti ada blog baru yang Wani kenal kan, tap ambil masa juga nak kenal lebih dekat dan selalu datang blog dia...betul tak?

    Pos Terkini ~yus~ .::Apahal Nabil muncul dalam mimpi aku ni???::.

    ReplyDelete
  3. yuhuuuuuu...kembang kempis idung kakNo walopon duk tangga ke29 hahaha..tengkiu wani..

    ye la kan..bila kene ngan jiwa kita sll la kita singgah..

    ada gak lam senarai tu kakNo pernah singgah dan dh ikut pun (walopun dorang tak pandang kite huhu)..jap2 lepas ni kakNo try p sana lak ye..

    ReplyDelete
  4. ai...tq sharing...leh tmbh blog utk di BW

    ReplyDelete
  5. kakNo..tangga tu tak melambangkan ranking pon...hehe

    tu copy kat dashboard...

    ReplyDelete
  6. walah! farah memang suka singgah sini.. suka baca entri baru.. i like itt..:)

    ReplyDelete
  7. kebanyakan blogger kat atas tu akak singgah blog depa hari2..:)

    ReplyDelete
  8. tenkiu farah :)

    kak diana, kira cam list BW kita ala2 sama je la kan...hihi

    ReplyDelete
  9. waaaaa .. blog kc pun ada eh. Thnks wani. really appreciate.

    ReplyDelete
  10. tenkiu² nama kami laki bini ada dlm list..pfftt~ i loikee!

    nah ni sy bg akak satu blog yg sy sgt suka bc..kak ana suzana nama diberi..ecehh

    http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Yana..ur welcome

    ohh belog ni ke..hihi...penah bukak tp tak follow lg rupanya...

    tq yana :)

    ReplyDelete
  12. ALAMAK... tak masuk dalam list pilhan ler... huhuhu...

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan yangbaik...

    cemana nk masuk list kalo baru je masuk sini...hihihi

    ReplyDelete
  14. terima kasih atas penghargaan ini..

    ema suka terjah blog no.31 tu...

    blog ini pun tak kurang hebatnya...

    ReplyDelete
  15. ada lam list tu, thanks wani, rasa ralat kalau tak singgah blog kawan-kawan yang suka terjah blog kita.. kadang2 ku buka baca dulu tapi tak komen, ada masa free buka lagi & tgl jejak hihi..

    ReplyDelete
  16. betullah wani.. ada byk blog yg best2.. tp blog teman2 yg kita rasa rapat itu yg kita rasa selesa nak kunjungi dan balas kunjungan mereka terlebih dahulu.. sebab mereka2 ini terasa lebih istimewa di hati kita juga terasa lebih mesra walaupun sekadar di alam maya.. thanks yer wani, blog akak masuk list juga.. rajin betul dia update..

    ReplyDelete
  17. bnyknyer... terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

    ReplyDelete
  18. qema...betul3x...hehe

    sama lah kita

    ReplyDelete
  19. kak Hanis...yeszaaaaa....teman2 ni jugak jadi pilihan kita nk berkunjung selalu kan

    ReplyDelete
  20. Shehan...tq...salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  21. tu laaa... perasan lebih glamer lak... hikhikhik

    ReplyDelete
  22. baru first time masuk sini.. hehe salam kenal yer kak

    ReplyDelete
  23. yangbaik, tak pe...buleh je nk prasan glamer..no hal...hihih

    kemboja, salam perkenalan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...