Sunday, July 10, 2011

Hantu pink di remang senja

Sebelum menantikan maghrib tadi...siap seekor plushie kaler pink untuk kakak. Kejap je nak jahit ni. Tak sampai stgh jam je kot.

Bila dah siap, aku renung2 cam seram pulak...huhu. Tp anak dara aku dah suka tu, x kan nak buang plak...haish.

Mula la aku byngkan malam2 nanti patung ni hidup. Ish! Dah tau penakut, tp g buat jugak!

P/s: aku buat ni sbb kesian dia xde mende nk main. Nak beli teddy bear, bapak dia tak bagi... Ko main je la homemade patung ni kak...

----------
Sent from my Nokia phone

16 comments:

  1. huhu..anak perempuan kan...
    umah acik nora banyak bear..bukan beli..tapi banyak nye la..anak 2-2 lelaki pulak..

    aim..nak tanya ni..kos beli kain buat beg tu mahal tak?..minat nak buat beg tangan yg tali panjang pattern simple tu..ambik tempahan tak?

    ReplyDelete
  2. hihi, kak yus dulu kecik2 takut nak main anak patung. takut dia hidup...

    Sampai sekrang, tak suka nak tgk anak patung2 malam2, asyik terbayang yg sama...huhu

    Pos Terkini ~yus~ Jangan di basuh baju itu...

    ReplyDelete
  3. untungnya ibu kreatif...akak ni yg tak kreatif terpaksa lah beli je

    ReplyDelete
  4. eh....eh....comel lah....leh di jual tu....ahakz

    ReplyDelete
  5. ok dah tu wani..comel,..yg paling hepi bila anak dara kita dh suke kan..kakNo tabik la, sempat lagi ye wani jait patung tuh..

    ReplyDelete
  6. acik Nora, wani dh reply kt blog :)

    ReplyDelete
  7. kak yus, samalah kita...wani penakut sebenarnya...tp smlm tu rasa kesian tengok dia main dgn puppet yg separuh tu ehsan orang bagi..duk panggil2 tu baby

    tu yg wani jaet kan full body...punya lah seronok cam org tua dpt brg kemas je lagaknya

    ReplyDelete
  8. farah...tak kretip mana tu, lukis freehand bodo2 je...pastu jaet, sumbat fiber...hehe

    ReplyDelete
  9. kakNo, tu la yg penting dia happy :)

    ReplyDelete
  10. IEB...gegirl kan...pinky2 la...hihi

    ReplyDelete
  11. seronoknya bila ada anak pompuan ni.. akak ni leh berangan je la..

    ReplyDelete
  12. kak sofya, cuba lah lg dptkan gegirl :)

    ReplyDelete
  13. bertuahnyaaa.. mama dia kreatiff :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...