Friday, July 8, 2011

Cubaan suara

Ini hanyalah sesi percubaan menghapdet blog dari email di henpon mengikut tuto yg k'yus share.

----------
Sent from my Nokia phone

17 comments:

  1. Ok, berjaya nampaknya..naper tak attach gambar sekali..hehe

    ReplyDelete
  2. ok berjaya..cuba letak gambar lak hihi..balik ptg karang nak cuba, bawa hp b3 low lak hari ni huhu

    ReplyDelete
  3. Sallam AIM,

    Berjaya! lepas ni sonanglah nak hapdate blog,..tak perlu menghadap pc lagi.

    ReplyDelete
  4. ye ye..dah sampai kepada kami hehe..

    ReplyDelete
  5. kak yus..cemana nk attach gmbr ni?

    ReplyDelete
  6. kak diana

    tak abes menuntut lg ni

    ReplyDelete
  7. orang lepeh...sebelum ni mmg penah hapdet guna henpon, tp guna cara lain...bukak blogger kt opera mini

    kali ni lg jimat bandwidth la..hehe

    ReplyDelete
  8. kak No...sat gi cubaan posing plak..hihi

    ReplyDelete
  9. testing 1 2 3..

    psstt: ai punye henpong tak ok lagi.. belum bawak ke 'klinik'.. terjejas xtvt nak hapdet guna henpong.. :(

    ReplyDelete
  10. boleh pakai hp ke pula ni...

    ReplyDelete
  11. attach gambar mcm biasa, mcm email dari pc gak, cuma ni dr henpon.

    Tapi biasalah, gambar tu mmg tak leh nak center ke apa ke, dia akan keluar mula2 di atas left...

    ReplyDelete
  12. oo gitu ek...tenkiu2...sat kita wat entry posing mulut itik plak...kih kih kih

    ReplyDelete
  13. wahhh ... bestnya wani dah berjaya buat. mama takleh arrr ... dia kuar plak list merepek2 dr celcom huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. mama cyda guna postpaid ke prepaid ? meh la share apa dia merepek kan tu...untung2 leh diagnose apa problemnya :)

    ReplyDelete
  15. mama guna prepaid ^_^

    actually, Mama tak tau tang mana nak letak kan jadik tajuk entri. then biler main taip jek, text tuh keluar. kat bawah entri tuh punyalah panjang dia mention mesej nih dr celcom blablabbla ... siap dia letak no fon mama lagik. huhuh haruslah ku delete terus itu entri ^_^

    yg nih mama cube cara hntr mesej biasa tuh jek. tak cube lagik nak hantar email tuh. sbb tak pernah hantar email guna hp ^_^

    malu jekkan ... nama jek cikgu IT tp bab2 nih mmg kantoilah hahahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...