Thursday, April 26, 2012

Bukan SKANDAL Baru Khairul Fahmi (Apex)


Patutnya semalam entry ni untuk Gambar Bisu Hari Rabu... tepi terlupa pulak...takpe, hapdet tetap hapdet kan. Hari ni jadi tak bisu lah gambar ni. Ekceli aku jumpa dia kat airport PC ni haa... Masa tu The Red Warrior nak ke Saigon.. Piala AFC kot kalo tak silap... 

34 comments:

  1. Wani tak ikut sekali pergi ke Saigon tu, kan? :)

    ReplyDelete
  2. Bertuah Wani dapat bergambar dengan jejaka idaman se Malaysia. DIa kecek Kelate ke wani?

    ReplyDelete
  3. mana blh skandal lg.. dah ada bodyguard kannn..:)

    ReplyDelete
  4. kakcik....idak lerr...wani fly ke KL masa ni :)

    gB...beg pink tu bahan kena kutuk dengan geng2 radio..haha....dengki dorang wani bawak beg pink :p

    kakchik... dop kecek pom ngan dia...sebab member Hot ni member dia...so, tumpang berdiri kt sebelah je :)

    ReplyDelete
  5. he..he.. klu bukan skandal bolehlah nak show2 gambar kan wani.. klu skandal harus simpan sendiri.. ha..ha..

    ReplyDelete
  6. smart x apex ni klu tgk dpn2?? haha =P


    p/s: meh aa dtg bangi sabtu ni..mkn mangga epal..eh! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya allah kalau brkesempatan, nk g tgk bby :)

      Delete
  7. bestnye dpt bergambar dgn si "apek" ni... hihi... putih melepak ke dia ni kak?

    ReplyDelete
  8. Bukan skandal baru??? Kiranya skandal lamalah ni??? hihi..

    salam kenal...

    ReplyDelete
  9. best ni kalau buat bahan gosip kat blog akak ni...naik rating pembaca...ha ha ha...seronok benar nampak riak muka wanie tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila lah gosip...dh nama lg gosip kannn :p

      Delete
  10. kelas ko jah ahakss..cantik blouse..poplook kah?

    ReplyDelete
  11. wah..kak wani..baru ifa sedar nie..kak wani nie deejay..hee..

    ReplyDelete
  12. apek ni ada darah siam ke? or mak/ayah dia ada darah cina?

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. zaman skarang orang tak ambik sign dahh... dpt ambik gambar pon dah cukup...hikhihkhikk

      Delete
  14. Wani = Dj Shaz = aku ibu muda yek?tak sangka i follow u..hehehehe

    ReplyDelete
  15. sempat lagi ye wani...bestnyeeeee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...