Monday, December 10, 2012

Mee Udang Hot Rantau Panjang

Mesti cuba! Yummyyyyy... Alkisahnya pemilik Restoran Mee Udang Hot ni merupakan salah sorang pendengar aku... Dan orang jemput kita gi makan, harus lah pergi kan... Nak-nak lagi tokey kata nak belanja makan...hihihihi

Okey... yang korang tengok ni... Mee Udang Special mangkuk besar kemain... baru RM 6! Udang ada la dalam 6-7 ekor kot... Kalau yang biasa, semangkuk RM 4 je.. but still using same bowl.. Cuma kuantiti je kurang sket. Kalau x silap lah...



Kedai ni baru je bukak around bulan 6-8 tahun ni... Ohh... terselit suami dan anak bujang, tak nampak muka lah pulakkkk....


Ok ready, snap skali lg...hehe... yg kat belakang tu bapa kepada owner... pesara kerajaan kalau tak silap.. Dia temankan anaknya kat kedai... Dan owner ni....(lupa nak amik gambar) pernah keje kt sushi king 7 tahun... Kira org yg expert bab2 masak ni la... Keje kat hotel2 pon bertahun-tahun jugak...


So, mudah2an bisnesnya kencanggg gitu kan :)

7 comments:

  1. mcm sedap..area mn ek rantau panjang?sy pn dok rantau pnjg jgk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Dania, cer tgok alamat di FB Mee Udang Hot tu :)

      Delete
  2. nampak sgt sedap...apa address restoran ni yer

    ReplyDelete
  3. wahh bertuah sungguh dapat makan pree lagi..sedap tak tuuuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...