Friday, December 14, 2012

Murtabak Raja Kota Bharu


Assalamualaikum... Salam Jumaat... Semalam ke UMK... Konon2 memeriahkan karnival kt sana la...hihiii... Alhamdulillah...seronokk sgt dgn student2 UMK yg sgt mengalu-alukan kedatangan kami ke sana.

Dah dekat nak balik tu tetiba ada sorang akak ni ketuk pintu keta... datang bagi murtabak raja... katanya dialah owner... Alhamdulillah rezeki jangan ditolak kan. Thanks Kak Zee... 


Murtabak ni yg belum dimasak.. masuk ketuhar dalam 10-15 minit je...dah boleh makan.. rasa dia? marvellous uolss... korang tengok je la daging yg bersepah tu... bukan bawang dgn telur semata-mata...

So, sangatlah direcommended kalau korang dtg Kelantan...kira Must Try la ni ye...hihihii



10 comments:

  1. awak pernah makan tak murtabak raja KB kat restoren dia tu? kalau nak compare rasa nya dgn yg segera ni, ok ke? Kat mana jual yg segera ni

    ReplyDelete
  2. wah, best.. fai mmg suka, bila nk makan bakar jer. senang. cepat. hehe (>___<)

    ReplyDelete
  3. terliur kita

    jauhnya nk dpatkan....

    harap 1 ari ada jodoh ayu mkn...

    ReplyDelete
  4. sedak nih....ajin doh make sekali...meme terbaiklah..

    ReplyDelete
  5. sedaknyo napok..tp tok pernah make / beli..sedey sunggoh la..

    ReplyDelete
  6. dlu wk2 dok klntan selalu dgr tp x pernh try...huhuhu

    ReplyDelete
  7. murtabak ni memang sedap wani! ada jual kat giant shah alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke? brkembang bisnes kak zie ni :)

      Delete
  8. Sekarang dah ada di medan mara kuala lumpur. Made in kelantan. Lawati www.murtabakrajaon9.blogspot.com.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...