Monday, December 31, 2012

Peplum di FaceBoutique Malaysia! Arghhh.. Napa Cantik Sgt Ni???

Peplum. Sumer orang pon tahu tengah in sekarang kan. Selain dari Saloma punya dulu2... aku pon dah pakai peplum ni lama jugak.... tapi masa tu tak glamer lagi... Hurmm...godek2 gambar tak jumpa lah pulakkk..

Ok la, ni citer peplum yang baru pulak.. sebab sumer pakat menggilakan peplum macam aku... hihii...

Cantekss gilerr kann koleksi peplum terbaru dari Faceboutique ni ???? Baik korang terjah cepat2 sebab ada yang ada saiz dari S hingga XL! mana nk dapat saiz besar2 ni beb... slalu org jual peplum saiz halus2 je taw... aku dh byk survey...


Dan yang ni pulak preview koleksi diorang yang akan datang... Arghhh....serius jatuh chentaaa!




Haa...yg kat bawah ni aku punya! Hihii... baru order...tengah tunggu ketibaannya... nanti aku update lagi...hihihi






18 comments:

  1. Tak berani kakcik nak order di talian, takut bila sampai tak muat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kakcik... umi wani pon takut gak sbb masalah kalau badan berisi sket ni area armhole kan kak...

      Delete
  2. Replies
    1. gB.. sila...sila... terjah terusss...hihhii

      Delete
  3. yg fink itu menggegar jiwa.
    tapi.. tapi.. takot tak muat.
    kite spesis pewot moncet.. hahaah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakngah...peplum ni best sbb boleh cover perut muncit taw... dia kn jenis kembang2 dr bawah dada tu....hihhii.... ni la alasan napa suka peplum...erk!

      Delete
  4. akak boleh pakai lagi ke cam gini huhuhu

    ReplyDelete
  5. Sebelum ni ada order..pasal terbekenan la tu..sekali saiz tak mau nak kecik..bukan saiz baju..saiz akak..huhu..kecewa aa nak pakai peplum..

    Nak terjah le kejap kot ada rezeki..

    Eh pe kabar ibumuda..la tak jenguk..soleh sihat..haha..akak mudahkan wani..jawab sebelum tanya..

    ReplyDelete
  6. Peplum cantik, kan. Kc pun ada2, 3 helai. Tp bkn beli On-line

    ReplyDelete
  7. Dapatkan 1 untuk anda di online boutique kami www.faceboutique.com.my

    ReplyDelete
  8. Dapatkan 1 untuk anda di online boutique kami www.faceboutique.com.my

    ReplyDelete
  9. beb...link lah aku pny blog ke kaum kerabat and kenalan ko tu hehehehe....

    ReplyDelete
  10. Biasa peplum ni kecik saiz dia....

    Ini menarik....


    Best..best

    ReplyDelete
  11. badan macam wani sesuai la pakai..
    sebab akak tengok fesyen nya memang
    untuk yang kecik comel je la..

    ReplyDelete
  12. nice blog..jemput folo http://hotmasakini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum awak. cantiknya peplum. sheila belum beli lagi. malas nak kejar fesyen. nanti tercicir pulak! hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...