Thursday, April 26, 2012

Eh, senyap-senyap di Kelate tu baru lepas beranak ke?


Baby baruuuuu..... Ben Ashaari yang punya daaa... Minggu lepas ni gi jenguk Qhaliff... Ni aktiviti berjumpa blogger yang ke-3 sejak aku di Kelate. Yang pertama dulu jumpa Acu, Pastu ummiarissa then Ben dan isteri, kak zila ^_^

Ke-4? Roger-roger la kalo datang KB ek...sian aku sensorang kat sini...huhuhuuu

Eh, orang kata kalo baby boy tu tak nak kat kita...means kita ni preggy baby gurl kan? Kan? Ehhh....aku tak pregnant lahh...lupa daaa....hihihiiii

16 comments:

  1. ahhaa...baby boy awat nangih tu?? nak bg adik kat kak wani kot? haha

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaa...sronoknye wani dapat jumpa zila ngan bb sekali..kakNo balik klate br ning xsempat nok kemane2 huhu..xpe, insyALLAH ade rzk nk jugak p jumpa wani kat sane...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ari jumaat la ahkak gi, kedai ko tutup :p

      Delete
  4. tunggu kak ema kelik deh...hehehe

    ReplyDelete
  5. bakpo baby boy tu lagi besor dr org yg mendukungnya nampak cam budok derjoh 3 dukung adik dia hihihi..

    ReplyDelete
  6. wah..untung ah sis..comel2..hee

    ReplyDelete
  7. besar baby..k.wani kutey ke dia nangis tu?hehe

    ReplyDelete
  8. dah amik berkat tu mesti pasni tersangkut kan...hihi, insyaAllah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...