Wednesday, May 2, 2012

Gambar Bisu Hari Rabu #22 : Burger Bakar (Lokas Makana)


*Marvellousssss!!!!*

19 comments:

  1. sedapnye!!!!!
    nk jgk...........=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishh..nampak meleleh tu yg sodap tu!

      Delete
  2. kita dah lalu byk kali kat area nak ke situ tapi still tak jumpa2 jugak... tak per... minggu depan ketemulah burger ni...

    ReplyDelete
  3. kat mana jual ni? eh, nak tanya lah, boleh bagi tak list port makan2 yg best kat KB? saya igt nak gi KB lagi lah, tak puas gi hari tu..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok doc! Nati sy buat list dehh :)

      Delete
    2. TQ :)

      Hari tu ( 2 minggu lepas gi KB) makan pagi kat satu kedai ni...makan lah cekodok yg manissss amat...rupa rupanya bila update status kat FB, kwn2 kata tu kuih AKOK! ahahahaha Baru tahu

      Delete
  4. Ada orang kata kena tunggu lama untuk mendapatkannya, betul ke?

    ReplyDelete
  5. ni buger yg mahal tu kan...

    siap kena beratur pnjng... hebak sungguh!

    ReplyDelete
  6. tengok chesse yg banyak pun dah terliur...:)

    ReplyDelete
  7. itu sebesar penumbok jantan tu..!

    ReplyDelete
  8. sedap ke?tak penah jumpe pun..

    ReplyDelete
  9. sodapnya... btw comella mama ni hehehe... done follow - Noob

    ReplyDelete
  10. KB Burger Bakar memang terbaekk lah...

    ReplyDelete
  11. KB Burger bakar memang terbaekkk lahh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...