Wednesday, May 30, 2012

9.00 malam...Kenapa tak balik lagi?

Tu lah masa kat jam sekarang ni. Dan aku masih bersantai di ofis. Kenapa tak balik lagi?


  1. Anak-anak tak ada kat rumah
  2. Nak buat apa balik awal, semalam dah mendobi...mengemas...hari ni relax lah.
  3. Kat ofis at least tak rasa sunyi sangat.
  4. Yang sebenarnya tak sanggup tengok mainan anak-anak kat rumah... teringat sangat-sangat :( 
  5. Bukak peti ada susu perahan untuk Aniq Zaquan... ponnn boleh menitik air mata bila tengok!
Ikut perancangan asal, 2 minggu nak tinggal kat Lipis tu... tapi ni baru nak masuk 3 hari, dah rasa lain macam...huhu

Nak skype, tapi kat sana tak ada webcam :( Mungkin rezeki aku, semalam adik dapat 1 netbook 1 Malaysia yg ada webcam, so...aku dapat lah ni!


9 comments:

  1. janganlah sedih...
    depa pi kejap jer...
    nanti ada balik kan...

    ReplyDelete
  2. Wanie anta anak balik Lipis...lama sangat tu nak tinggalkan situ...memang rindu gila lah lepas ni...

    ReplyDelete
  3. soba kak,sobaaaa.Insyallah lamo2 oklah perasaan tuh.

    ReplyDelete
  4. comel je budak berdua dlm pc tu..

    ReplyDelete
  5. sedihnya...banyakkan bersabar yer..

    ReplyDelete
  6. sedihnya wani...aku tak boleh duk jauh dari anak2..paling lama pun 12 jam..tak penah lebih 24 jam..

    ReplyDelete
  7. berpisah dgn aka...lain rindunya...sedih,sebak...
    berpisah dgn suami pulak,lain kerinduannya..:)

    salam kenal dan follow blog awak

    ReplyDelete
  8. alahai...siannya kat kak shaz...

    ReplyDelete
  9. ada orang tak pakai baju kat belakang... ahaks..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...