Friday, July 8, 2011

Eh eh...rajin pulak dia update!

Ok tak de update pun, saja nak menjakun update entry guna email kat henpon norkiah ni...kih kih kih... Dah nak dekat setahun guna, baru reti update blog guna email...ke memang baru lagi?

----------
Sent from my Nokia phone

9 comments:

  1. lawaks.. saya pun tak tahu la boleh update pakai nokia

    ReplyDelete
  2. seronok rasanya bila kita dapat satu lagi ilmu.. betul2 teruja.. ;)

    ReplyDelete
  3. dah lama dah kalau guna email ni wani. Kalau rasa tak boleh buka blogspot tu, boleh je update guna email dari pc juga...

    CUma update guna email dari Norkiah ni yg kak yus pun baru belajar...hahaha

    ReplyDelete
  4. tak pe...biar jakun dulu.. lama2 nanti mesti expert ni.

    ReplyDelete
  5. Chekgu...norkiah pon jenis yg ala2 telefon pintar la..hihi...

    kot hapdet guna 3310...tak dapek raso eh

    ReplyDelete
  6. kak liza...dh xpert kot ni rasanya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...