Saturday, July 23, 2011

Senyum kambing

Di kala ni malaysia tengah lawan singapore, 3-4. Kesian tengok muka laki aku, berkerut2 dia mengharapkan kemenangan malaysia.

Tapi aku plak tengah senyum2 kambing. Dah lama tak layan baca novel. Ada sedozen lagi yg belum bukak plastik.

Citer tengah syok ni, nanti dh abes baca, aku story k. Yg pasti, dulu aku memang x suka novel ni. Separuh masa pertama giler bosan wei...dah 3 bulan baca, tak habis2.

Tp ni dah masuk 2nd half, mcm best lah pulak!

----------
Sent from my Nokia phone

9 comments:

  1. wahh byk giler yg lum baca?sis esok nak beli lagi.wat stok tuk dlm pantang dan kat spital.ni br mula ptg td..hehe

    ReplyDelete
  2. Kalah ke...menang ke...Pasukan Malaysia tetap di hati...

    ReplyDelete
  3. Assalamualikum dik...

    Tumpang lalu dan tumpang komen yer..
    Akak pun minat ngan novel2 ni...samalah tu stok bertimbun lagi..psssstttt...nak tahu jugak..novel apa yg menarik tu????

    ReplyDelete
  4. Kak LM, wani ni beli stok bacaan setahun...hehe. X sbr nk g cari yg k.hanis azla tulis

    jebat, sah2 kita org msia, x kn nk sokong ngara lain plak kan

    salam perkenalan mulut payau, nanti sy review story nya ye...hehe

    ReplyDelete
  5. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  6. byk tu sedozen...bak sikit kita pinjam...

    ReplyDelete
  7. Ladyzul...saya kedekut...ahaha...novel2 hanya utk bacaan peribadi je...kih kih kih...

    ReplyDelete
  8. best erk kak..ok la nak g beli la :)

    ReplyDelete
  9. fadhdeela...best masa part dh kawen tu je...hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...