Saturday, July 9, 2011

Shopping raya kat Kamdar! RM25 untuk RM50

Haaa kauuu...hamikkk nihhh... Kemain lagi kan aku duk mengata orang semangat nak shopping raya, tapi diri sendiri pon dah nak terjebakkk... Cer cakap ngan aku, pompuan mana tak tergoda kalau tengok jualan murah ni? 

Pagi ni aku dapat email... Groupon offer baekkkkk punyaa baucer... Tapi nih untuk shopping online lah. Kat Kamdar. Kamdar sekarang dah canggih...hihi... Celik IT sket... aku rasa kedai kain gergasi yang lain2 lum buat lagi kan pembelian menerusi online ni...

So, sapa2 yang nak beli baucer RM 25 untuk nilai RM 50 atau RM 40 untuk nilai RM 100, jommm klik SINI!

6 comments:

  1. wah bagus tu tapi nak beli xde sapa nak jahit dah, beli baju siap juga la nampaknya thn ni huhu..

    ReplyDelete
  2. qema...rasanya kamdar la ni bukan jual kain je, baju siap pon ada :)

    wani nk menyopping kain kt kamdar ni...jahit sdiri baju kakak..hihi

    mama punya last minit kita beli yg ready made aje...ahaha

    ReplyDelete
  3. baru ja shopping kat kamdar... beli cotton jepun..... memang berbaloi....

    ReplyDelete
  4. mama liza, saya ingat nk sambung shopping kt kamdar KL mggu ni..tapi BERSIH punya pasal...tangguh la jawabnya...huhuu

    ReplyDelete
  5. kakno tak beli lg ni..alih2 beli yang readymade je kot...mmm kakNo nak p terjah sana la jap..tq wani deh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...