Thursday, October 13, 2011

Ohh....hensemnya Botak!

Isteri: Botak tu hensem sungguh lah.

Suami: Hensem celah mana tah, kurang ajar ada lah.

Isteri: Rupa dia tak la hensem mana, tapi style dia tu yang hensem.

Suami: Arghh...mengarut. *ayat orang takmo kalah* Style apa yg hensem sangat tu?

Isteri: Style tadi tu *tunjuk kat iklan di TV* gaya dia berdiri kat pintu macam sangat hensemmmm...hihiii

Suami: Alah...setakat macam tu, abang pon boleh! *Terus berdiri kat pintu sambil buat aksi macam Botak*











Nota kaki: Lelaki takkan mengalah dengan mudah!

21 comments:

  1. Wani buat abang tercabar hehehe... tak mahu kalah kalau setakat botak tu.

    ReplyDelete
  2. cerita yang ada fasha sanda tu kah?

    ReplyDelete
  3. kakak, saja usik2 dia di pagi hari :)

    ReplyDelete
  4. Bujal...ya benarr...cerita tu semakin menarik selepas kematian pak su dia :)

    ReplyDelete
  5. haha tapi mmg cool la botak tu kan, juvana hari tu qema xtgk,first time tgk lakonan dia crita cinta elyssa ni dah terpikat lakonannya..sempoi je hihi

    ReplyDelete
  6. Nafisah...dia kena buat2 comel sebab nak lawan botak...haha

    qema....lakonan dia memikat hati kannn

    ReplyDelete
  7. hahahaha...tapi kakNo xsuka la klo abgLan botak huhu...xmo xmo xmo...mau je rasa nk suh ye p YUNAM tp mahai le pulaaaaaak huhu

    ReplyDelete
  8. haha .,.. ni mesti cinta elysha.. i like coz fasha sandha..

    ReplyDelete
  9. yana siap like fb dia lg..muahaha
    sawan dgn Botak...serius tp comel :)

    ReplyDelete
  10. Tina...tu la...sana sini orang cakap pasal botak...hehe

    tp wani tak rela kalau suami nak 'botak' kepala...ahaks!

    ReplyDelete
  11. kakNo...botak yg tu tak mooooo...hehe

    ReplyDelete
  12. halila...yup...mcm best lak gandingan dorang ber2

    ReplyDelete
  13. amboi yana...sampai ke fb ye...hihi

    ReplyDelete
  14. he..he.. mana tahan isteri dia puji lelaki lain.. ha..ha..

    ReplyDelete
  15. kan kan.. best cite tu, botak mmg ensem wlupun x bape nk ensem, err cmne tah nk ckp, haha

    ReplyDelete
  16. lelaki botak memang ada gaya tersendiri...sebab bukan senang nak botak ni...kena ada keberanian and he must be someone special bcoz dare to be different, unusual...

    ReplyDelete
  17. moza memang susah nak mengalah ye???sama dgn cik pozi kak na..huhuhu

    ReplyDelete
  18. kehkehkeh.. kelakar.. jeles + takmo mengalah ye..

    ai pun sama.. botak itu comel.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...