Monday, October 17, 2011

Pelik bin ajaib. Blog ini lucah?

Siyess...aku heran giler ni. Pada tarikh 13hb yang lalu, kelihatan lonjakan pengunjung yang tak tahu dari mana. Aku pon korek-korek lah link mana la gamaknya penyumbang kepada anjakan paradigma ni kannn

Sekali yang keluar adalah link ini:

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/kisah-malam-jumaat-u.html <--tapi entry ni dah lama kan ujang? Pesal eh? Orang masuk blog ko memang search entry lucah ke? kih kih kihh

ada lagi...


So, adakah kandungan blog aku ni banyak yg lucah? ahaks!




17 comments:

  1. tu belum tunjuk keyword lagi..
    kompem banyak yg lucah..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  2. Rai...memang tengah mosykil

    kak diana

    keyword mampu tengok sorang2 je...haha

    ReplyDelete
  3. lucahhhhh ... lucahhh .. ujang yang lucah.. hahaha

    ReplyDelete
  4. ujang sengal kan Ben....dia melucah dolu2 pon sampai skang orang duk carik lagi..kih kih kih

    ReplyDelete
  5. ye ....bila akak komen entri2 ujang yg tajuk2 panas tu mmg keyword pun byk panas..keh3

    ReplyDelete
  6. dulu banyak gak keyword lucah masuk pastu dni elakkan keyword lucah ditaip atau entry berkaitan tu so tade dah skang :)

    ReplyDelete
  7. manusia ni biasala.. tajuk ala2 gitu yg dia akan tengok.. tajuk yg baik2 tak kick utk dia bukk.. tak thrill kata org putih.. hjeeje

    ReplyDelete
  8. haha, link terkait :)
    takpelah, as long as tarik pengunjung dan tidak terlalu expose dgn hal2 yg terlalu porno.....

    ReplyDelete
  9. ooo...kelucahan melampau yeee.....ahakz.....ahakz.....

    ReplyDelete
  10. haha..mls la buka link yg lucah2 ni

    ReplyDelete
  11. kontroversi, tak pelah banyak orang yang kat luar sana suka search benda-benda yan bukan, kebetulan kena blog wanie.

    ReplyDelete
  12. mmmmm malaysia dalam kategori 'panas'...suka sangat kat benda2 mcm tu...

    ReplyDelete
  13. jarang dah ujang bt entri lucah sekarang ni, alhamdulillah..nak jadi ayah dah kan..

    ReplyDelete
  14. hari tu NIQ ping entri ni di facebook yg fanpage dia lebih stgh juta orang like..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...