Wednesday, October 19, 2011

Twitter miter

Korang ada twitter tak? Aku tak lah layan sangat, tapi semenjak ramai sangat yang turut join gila duk share gambar dan video bukan-bukan kat FB tu, aku jadi malas dan serammmm nak bukak FB...so, layan twitter lg best. Tak de appear gambar (kat henpon aku lah...kat korang tak tahu pulak cemana).


Jom, follow twitter aku :)


P/s: Tak lama lagi Tahajjud Cinta 2 akan keluar...tungguuuuuuuuuuu...ahahahahaaaaaaaaaa

26 comments:

  1. ada gak..tp lama dah tak online

    ReplyDelete
  2. Kakcik ada akaun, tapi tak berkemaskini - tak pandai sebenarnya! :(

    ReplyDelete
  3. fesbuk tak de, twitter laaagi lah takde...suka layan blog jer...

    ReplyDelete
  4. saya ada.. jom la follow @ziefauzi... hehehe...

    ReplyDelete
  5. br buka twitter..terpk2 saper itu?rupanya wani..hehehe

    ReplyDelete
  6. ada twitter tapi tak pandai sgt berbalas twit dalam tu..huhu

    ReplyDelete
  7. salam singgah..teringin nak follow tweter n blog ni...ok done.

    ReplyDelete
  8. akaun FB wani pun
    kak ati tak tau pun :)

    ReplyDelete
  9. tak pernah try Twitter ni...eh, apa nama kamu di FB, saya mahu add

    ReplyDelete
  10. saya takde twitter..??best ek..tadi ada baca blog bagitau skrg virus disebarkan melalui twitter..betul ke..??

    ReplyDelete
  11. tak pandai bertwitter walau pun ada register akaun..hehehe.. fb pun dah lama tak login...

    ReplyDelete
  12. Rai...bukan selalu sangat pun on twitter ni...jarang2...

    ReplyDelete
  13. Doktor DZ:

    Akaun FB sy kalau tak SILAP.... Shazwani Shakeri


    ahaks!

    ReplyDelete
  14. Kak Ati...add la Shazwani Shakeri :)

    ReplyDelete
  15. kakcik...wani pon bukan pandai sangatt..haha

    ReplyDelete
  16. sis LM..nanti wani follow balik ye

    ReplyDelete
  17. saya belum ada akaun dan buat masa ini belum bercadang nak buka lagi ..

    ReplyDelete
  18. Kawe mcm kakcik....tatak pandai...kawe org kampung nan hulu....ahakz

    ReplyDelete
  19. jarang2 online twitter..
    seminggu 3,4 kali je kot..

    ReplyDelete
  20. alamak!!! kakD tak dak acc twitter la...sian kan....

    ReplyDelete
  21. ada sapa2 boleh ajar mcmana nak buka acc n ajar la apa2 aja...kakD memang tak qeti dik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...