Wednesday, October 5, 2011

Gambar Bisu Hari Rabu #12 OKU jugak ke?





Nota kaki: Eh...eh...kereta korang ke ni?

23 comments:

  1. janji masuk.apedehal~keh keh~~

    ReplyDelete
  2. bila pemikiran duk kat tapak kaki....

    ReplyDelete
  3. sukati dia je mntang2 krt bsar eh

    ReplyDelete
  4. siap ada lambang lagi tu

    kurenggggg....

    ReplyDelete
  5. heheeh.. tak penah buat camtu.. wah.. kalaula itu kereta saya??

    ReplyDelete
  6. kak Ati

    seolah-olah bukan orang biasa2 kan

    ReplyDelete
  7. kak Liza...kalau nk berfikiran positif, ya mungkin dia OKU juga...

    tapi still buat kesalahan sbb parking kat petak kuning berbelang.

    ReplyDelete
  8. Chekgu...kalau tu kerete chekgu, jgn parking situ ye...hihii

    ReplyDelete
  9. xleh parking tpt OKU, pi parking sebelah park OKU yg illegal lak tuh..aparaaa kete bosau tp otak letak kt lutut..adeh~ =.=

    ReplyDelete
  10. Tgk lambang atas plate no tu..itu pasal dia dengan megah dan tanpa rasa bersalah parking disitu

    ReplyDelete
  11. Ermmm.. Ni kalau kat Jusco AEON Tebrau, Johor, mau kena maki-hamun dgn Teksi driver kaw kaw punyer!

    ReplyDelete
  12. kira OKU la jugak tu..
    sebab buta kan...

    ReplyDelete
  13. dia mmg OKU..parkison kot..hahahaha...lambang tu tak tahan tu...

    ReplyDelete
  14. orang besar kan boleh buat kerja sesuka hati... no sivic manners..

    ReplyDelete
  15. mampu tengok jelah kereta tu sebab bukan kereta ai tapi sayang kereta mahal otak murah.. tapi mungkin gak dia seorang OKU.. sape tau kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...