Friday, August 19, 2011

Oh Kay Bee (OKB)

Ingat kan title OKB ni aku nak keluarkan minggu depan. Ye lah, mana pernah duit 5 angka ada dalam bank kan. Eksaited dia lain macam walaupon brapa saat je ko pegang, pastu kena serah kat Owner...haha

Tapi petang ni aku dikejutkan dengan SMS si suami yang membuatkan isteri nak melompat!

"Yang....abang dapat angpow raya ni...gaji pon dah masuk hari ni (biasanya 27hb)"


Terus isteri mata separa duitan ni membalas:

"Dah boleh shopping raya eh malam ni?"

Tak cukup satu SMS...hantar lagi!

"Ehh, abang cakap nak belanja berbuka kat Kenny kan? kan?" (Padahal tak de pon dia cakap)

Standard kan perangai isteri macam ni???

9 comments:

  1. tu biasa.. hehehe.. dan en. suami akan bermurah hati menaja kesemua ahli keluarganya makan di luar.. ;)

    ReplyDelete
  2. tp kan ai, bile mengenangkan haru biru hiruk pikuk berbuka kat luar dgn 2 makhluk halus ni...mulalah rasa macam






    beli murtabak makan kt rumah lg baik

    ReplyDelete
  3. huhuhu ai kedip kedip mata..buat muka bajet comel (walaupun tak comel mana) utk hubby belanja kt luar hahaha..

    ReplyDelete
  4. hari gantung kuali....kannn...hehe

    ReplyDelete
  5. wah shoping sakan la ni yer......hehehehehehe

    ReplyDelete
  6. ha..ha.. biasa 5 angka. tapi duit customer nak invest le...syok tengok je la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...