Thursday, August 4, 2011

Suami Rakan Saya Hilang! Minta Tolong Sebarkan Maklumat Ini..

Untuk info lanjut, boleh rujuk SINI. Aku hanya membantu Puan Wati sebarkan je. Puan Wati ni aku pernah jumpa masa kat gathering Sarakids dulu.


Dan ni insan yang dikatakan hilang tu:



Nama: Ithnin Ngadiman
Hilang pada: 2 August 2011, kira-kira pukul 3 pagi
Maklumat: Keluar tanpa ic. wang, dan hp, memakai baju merah dan seluar hitam. 
Nombor uk dihubungi sekiranya anda mempunyai maklumat: Sarjan Radha - 012-6059997, Salwa - 0133101221 atau ibu Salwa 0163743248 

Dan ni saya petik dari blog Puan Wati:

Menurut Wa, suaminya keluar menjenguk kereta (yg kemudiannya saya dapat tahu beliau keluar untuk mengambil tafsir Quran dalam kereta) pada pukul 3 pagi, 2 August 2011 dan selepas kira- kira 10 minit, suaminya masih tidak masuk, dan apabila beliau mencari suaminya, beliau tiada di depan rumah. Tanpa membawa sebarang dokumen, hp dan wang, suaminya lenyap tiba-tiba sampai hari ini. Laporan polis sudah pun dilakukan, dan rasanya di facebook juga sudah banyak yg berkongsi maklumat ini di wall masing2 walaupun tidak saling mengenali.

10 comments:

  1. harap pn. wati dapat tenangkn hati dan bersabar..banyak2 berdoa..

    ReplyDelete
  2. memang sangat hairan camner bleh hilang dan ape sebenarnya yang terjadi. moga En. Ithnin kembali ke pangkuan keluarga dengan selamat. semoga isteri dan keluarga bersabar dan tabah dengan dugaan dibulan yang mulia ini.


    Moga Allah swt beri petunjuk kepada ahli keluarga dan mereka2 yang terlibat dalam kes kehilangan ini

    ReplyDelete
  3. Fazil..yg hilang ni suami kepada rakan puan wati

    ReplyDelete
  4. NM, tu lah...ghaib macam tu je kan

    ReplyDelete
  5. Semoga pn. wati banyakkan berdoa dan bersabar...mintalh petunjuk drp Allah S.W.T...hanya dia yang maha mengetahui...

    ReplyDelete
  6. sedihnya dgn berita ni.. harap2 suami puan itu dapat segera dijumpai..

    ReplyDelete
  7. Semoga beliau dalam keadaan selamat dan segera pulang ke pangkuan keluarga tanpa cacat cela. Amin.

    ReplyDelete
  8. ooo..salah org..tp sekarang makin ramai org hilang..takot..

    ReplyDelete
  9. semoga suami puan wati selamat pulang kepangkuan family.....amin.....

    ReplyDelete
  10. kak liza nampak berita ni kat wall kak melur tadi. ngeri je bila pikir. harap tak de perkara buruk berlaku.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...