Saturday, August 20, 2011

Berbuka Puasa Ala Jepun


Ni cerita Khamis lepas. Kami berbuka di rumah, tapi 'masak' kat Bazaar Ramadhan. Lupa dah nama mende alah ni...tako tao ke tako yaki ek? Kalau nak cuba, boleh try tengok kat SINI..lokasi tetap yg menjualnya.

Aku paling suka sampah sarap atas tu....ada fish flakes (kalau tak silap lah). Kalau yg kat bazaar ni tak berapa sedap sangat, sebab tepung je banyak....cuma berpatutan lah dengan harga, kalau nak compare dengan yg pasaraya tu :)

3 comments:

  1. takoyaki...oughhhhh sedapnye......................!!!!

    ReplyDelete
  2. ha..ha.. mcm le jepun majoriti puasa lak ye. sedap tu wani.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...