Monday, August 8, 2011

Aku penat mengejar hak milik walau sikit

Bangang eh? Yer, mungkin orang lain nampak alahaiiii berapa lah nilai nya kan. Tapi selagi tak dapat, aku memang tak puas hati...

Lepas 14 hari bekerja tu, dua kali aku hantar email + link entry aku pasal Groupon PENIPU tuh...ini je yang dibalasnya???


Hi Shazwani,
Thank you for your email. No worries, your refund of RM 23 will be credited into your Maybank account soon since we have proceeded to refund you when the Kamdar deal didn't reach its minimum buyers. Please be advised that the refudn have already been processed on our side but it may take some time for our payment gateway and the bank to process it back into your account. We are expecting you to receive your refund by Tuesday next week.

We thank you for your patience and understanding as we process your refund. 
Should you require further assistance, do not hesitate to let us know :)

Warm Regards,
Nawal

Dengan langsung tak de perkataan maaf....selamba badak je eh kau cakap minggu depan pulak? Bahlol beb...Memang bahlol. Kurus pahala puasa aku. Tapi memang aku gerammmm sesangat. Siap nak tenkiu aku utk kesabaran dan understanding kejadahnya ko nak suruh aku bersabar?

Eiii penipu! Walau dapat minggu depan sekali pun, aku tetap nak report kat tribunal! Kasik ajar sikit. Orang buat voucher...deals...kau pon nak buat jugak. Bila tak sampai target buyer...haa menggelupur. Nak refund pon makan masa berminggu2. Apa kepayahnya nak pulangkan duit pelanggan? Ko kumpul2 buat rolling modal ke bai?????????????????

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mak ai...!!! repot jer kak..tak pun email balik ckp mana sory kau

    ReplyDelete
  3. jom join GA saya
    http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  4. Pelik kan? Kisah kawan kakcik pun pelik - dia bagi pinjam duit sebanyak RM2K pada seorang kawan 3 tahun lalu, bila dia teringat baru2 ini dan cuba minta balik duitnya, dia pulak kena maki hamun!

    ReplyDelete
  5. wani..report ler..saba jelah..

    ReplyDelete
  6. wani..report je..kawan kakNo dh p report pasal jakel tipu harga..dia naik harga pastu buat diskaun kasi turun huhu...sekali kpdnkk wat serbuan dalam masa 2mgu lepas report..siap minta maaf pengurus jakel tu hehehe..

    ReplyDelete
  7. nak report kt tribunal. tp web depa hang plak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...