Wednesday, August 17, 2011

Gambar Bisu Hari Rabu # 8 Bayangan Lebih Realiti

P/s: Betul-betul 'comel' kan saiz teratak aku nanti :) Comel macam Puan Rumah...kih kih kihhh

8 comments:

  1. wah..beshnya...dapat duk umah sendiri...comel comel =)

    ReplyDelete
  2. cantik sangat... rumah kat area mana?

    ReplyDelete
  3. cheqna...comel tu ekceli = kecik...hihii

    mamaEma...rumah ni kat taman tasik Puchong, Alam Idaman

    kak diana...tgh gugel pasal bajet KC ngan grill utk cluster hse ni semalam, tetiba jumpa floor plan ni...hehe

    ReplyDelete
  4. wah...muda2 dah ade rumah sendiri...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. puas hati rasanya bila kita ada rumah sendiri.. boleh hias ikut suka kita kan.. ;)

    ReplyDelete
  6. rumah kat area puchong byk yg cantik2.. sure rumah wani pun sama.. bestnya nak masuk rmh baru..

    ReplyDelete
  7. Fazil..ni pon harapkan EPF suami yg dh kerja berbelas tahun...kalo wani punya nilai dlm acc 2...nak langsaikan tunggakan loan PT pon tak lepas...huhuuu

    ai...betul tuuu

    kak hanis...nk kata cantik sgt tu tak lah, lgpon konsep rumah ni rapat2 ala kampung...rasanya tak ramai yg berminat kot

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...