Monday, July 18, 2011

Kuey teow sup bantat

Napa eh kalo masak kuey teow atau mee atau bihun berkuah ni, biar je lama sket mesti nak kembang? Memang gitu ke?

----------
Sent from my Nokia phone

8 comments:

  1. memang pun........heheheheh:-)

    ReplyDelete
  2. eh!!tadi akak ada komen tak kat sini??kalau ada tu,komen untuk orang lain ye..
    ekekekek...
    kompius sudah..

    ReplyDelete
  3. memang gitu la dearr.. tak boleh lama sikit.. kan dah jadi bantat..

    ReplyDelete
  4. memangle wani...

    lain kali jangan campurkan dulu mee dan kuah tu, time betul2 nak makan baru campurkan ya...kurang sikit kembangnya..hehe

    ReplyDelete
  5. memang selalu gitu...tiba2 je kering tk berkuah

    ReplyDelete
  6. sebab kalau beli kat kedai, rasa cam lambat je bantatnya....

    tp kalau masak sendiri, cepat betul nak bantat..tu yg konpius

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...