sambal belimbing buluh ni kan..sedap makan lak ngan nasi panas2..lapar pulak rasa hehe
apa tu ??? apa tu ???
suke.. nak pulak kalau pedas lagi sedap..
wow!!!! nampak sedap! ajarlah....
aduh...confuse kak liza sebab wani tukar nama blog..he..he.. lain kali letak resepi sekali. adeh! mcm le nak masak.
alamak nmpk sedaplah wani.. tp akka tak pernah makan.. bak sikit boleh.. he..he..
ahaa...betul qema, makan dgn nasik panas2...
KC..sambal orang pahang...
betul tu aizamia, lg pedas lg menyengat kan..ahaha
kak diana...nanti mlm mai dtg tgok lagi
Mak Su, nanti wani kongsi resipi :)
kak liza...saja gatal tangan gi tukar...tp wani perasan kt bloglist org maintain nama lama
kak hanis...meh berjiran...hihi...kalau wani buat, leh la pass2 :)
hehe baru buat minggu lepas. masih ada stok belimbing rebusnya.boleh simpan sampai bulan puasa nanti kalau dan ler.Tp tetap terliur tengok pic wani tu:)
sambal hita,?..buat dgn ikan bilis ke?
Aina, selalu tak dpt simpan lama sbb tergodaaa nak makan je...hehe
mama ema...aahikan bilis + belimbing buluh rebus
Sambal spesel terbaek drp negeri pahang aje kan?:D
owh ni ke sambal hitammcamner nak buat ni?
aina...yeszaaaaakak LM, nanti wani share resipi :)
sambal belimbing buluh ni kan..sedap makan lak ngan nasi panas2..lapar pulak rasa hehe
ReplyDeleteapa tu ??? apa tu ???
ReplyDeletesuke.. nak pulak kalau pedas lagi sedap..
ReplyDeletewow!!!! nampak sedap! ajarlah....
ReplyDeleteaduh...confuse kak liza sebab wani tukar nama blog..he..he.. lain kali letak resepi sekali. adeh! mcm le nak masak.
ReplyDeletealamak nmpk sedaplah wani.. tp akka tak pernah makan.. bak sikit boleh.. he..he..
ReplyDeleteahaa...betul qema, makan dgn nasik panas2...
ReplyDeleteKC..sambal orang pahang...
ReplyDeletebetul tu aizamia, lg pedas lg menyengat kan..ahaha
ReplyDeletekak diana...nanti mlm mai dtg tgok lagi
ReplyDeleteMak Su, nanti wani kongsi resipi :)
ReplyDeletekak liza...saja gatal tangan gi tukar...
ReplyDeletetp wani perasan kt bloglist org maintain nama lama
kak hanis...meh berjiran...hihi...
ReplyDeletekalau wani buat, leh la pass2 :)
hehe baru buat minggu lepas. masih ada stok belimbing rebusnya.boleh simpan sampai bulan puasa nanti kalau dan ler.Tp tetap terliur tengok pic wani tu:)
ReplyDeletesambal hita,?..
ReplyDeletebuat dgn ikan bilis ke?
Aina, selalu tak dpt simpan lama sbb tergodaaa nak makan je...hehe
ReplyDeletemama ema...aah
ReplyDeleteikan bilis + belimbing buluh rebus
Sambal spesel terbaek drp negeri pahang aje kan?
ReplyDelete:D
owh ni ke sambal hitammcamner nak buat ni?
ReplyDeleteaina...yeszaaaaa
ReplyDeletekak LM, nanti wani share resipi :)