Friday, June 24, 2011

Aku Mengandung Lagi

Ingat lagi tak aku pernah mencoretkan perancangan aku kat SINI. Kononnya lagi 3 tahun aku merancang untuk menimang cahaya mata ke3 (Kita merancang, Allah menentukan).

Tapi entah di mana silapnya, kandungan dah nak cecah 7 bulan aku boleh tak perasan? Memang aku pernah alami sebelum ini (pregnant Aniq). Dah nak cecah 6 bulan, baru nampak susuk badan ibu mengandung. Tapi masa tu aku memang dah tau mengandung sebabkan alahan yang teruk.

Kali ni aku bangun je dari tidur tengok perut bergerak-gerak. Ada bentuk telapak kaki kecik menendang-nendang perut 'kecil molek' aku ni. Terkejut aku tengok sampai pengsan.

Terjaga kali kedua....











Eh, dah tak de? Astaghfirullah, mimpi lagi rupanya. Ini kali kedua aku mimpi memboyot. Kali pertama pernah aku ceritakan kat SINI.

Hurm...dah nak masuk 11 bulan. Cik P tak mai lagi....adakah....???


13 comments:

  1. ish wat gempak ja... terkejut gak tdi rupanya mimpi...

    ReplyDelete
  2. heheheh kot betul ader .. Alhamdulillah ... murah rezeki namanya tuh ^_^

    ReplyDelete
  3. wani..tahniah.isyhh..k.zla nak kena p gosok perut wani nampaknya ni:)

    ReplyDelete
  4. kak zla...tak baca abih ke...hihihii

    mimpi lagi la kak :(

    ReplyDelete
  5. ho ho ho igt kan betul2 td wani..tp tak mustahil sbb kawan kakNo sedo2 ade bende gerak lam perut..kesnya cikP datang tp sket2 mcm titik2 eskrim..tu dia tak suspek tu.. eh, nape wani tak p cek?..tp wani kan bf klo hasilnya -ve it's ok tu..lumrah alam hehe..

    ReplyDelete
  6. tapi nampak gaya macam betul je akan preggie tuh. hihihi! tahniah in advanced! :D

    ReplyDelete
  7. kak No, punya lah risau kadang ada angin lam perut pun wani pk bukan2...huhu

    tp malas nak cek :p

    ReplyDelete
  8. Lulu...semoga? errr


    3 tahun lagi lah :)

    ReplyDelete
  9. wanie selalu mimpi psl peknen?hihi..pelik gak tu.akak lum pernah lagi tau.maybe sbb anak dah nk 4 so mmg bila kata nak anak,br la plan nak peknen.tp kalau lewat kalut gak dibuatnyer.sbb putaran haid akak tetap.

    ReplyDelete
  10. Kak...tu yang risau sbb sebelum ni mmg kitaran tetap. tp lepas bersalin ni lum mai lg..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...