Monday, June 20, 2011

Eh...eh...tak ada entry lagi?

Laa...baru aku perasan, tak de entry lagi eh untuk hari ni? Hurm...banyak aktiviti weekend yang butuh di update... Tapi kelihatan diriku sibuk bangat dong! Tunggu dulu ya ibu-ibu...

Gue harus melepaskan lelah sebentarrr selepas melayangnya ongkos gue berjuta2 rupiah sebentarr tadi.... fuhhh.... Bab menghabiskan duit kejap je ye tak?

Tapi nak mendapatkannya.....Allah je lah yang tahu, kerja keras siang malam...baru dapat berapa ribu...huhuu

Petang ni dapat gaji, malam dah hampir licin dikerjakan dan dibayar hutang piutang yang ada...

Eh, tapi ongkos yang terbang hari ini tak de kaitan dengan gaji...kih kih kih... Kaitan dengan apa? Tungguuuuuuuu








*Mesti ramai orang menyampah dengan aku....asek2 tunggu je...ahaks!






9 comments:

  1. kakNo pun duk tunggguuuuuu la ni hahaha...

    ReplyDelete
  2. kak No, banyak dah hutang story ni kan...hihii

    ReplyDelete
  3. ecece bz smpi xpasan x update blog lg eh =P

    ReplyDelete
  4. aah yana...bizi2 pon sempat BW..pastu baru tingan blog sendiri tak jenguk...

    ReplyDelete
  5. kak liza dan MK,

    biasa lah hari senin kannn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...