Thursday, June 16, 2011

Sakit Perut Tengah Malam

Jam 5 pagi aku terjaga, perut memulas-mulas minta ke tandas... seperti biasa, suami perlu dikejutkan untuk turut menemani isteri. 

Bukan lah duk tercongok depan pintu jamban, cuma sekurang2nya isteri tahu suami ada di ruang tamu dan tidaklah berdengkur di atas katil. 

Kehadiran suami itu walaupun bukan bersama di dalam tandas, cukup untuk menghilangkan rasa takut sekiranya ada kedengaran apa-apa bunyi yang tak diinginkan. 

Ohh.... tabiat buruk aku kalau ke tandas malam2, terbayang macam2 akan keluar dari mangkuk tandas.






Korang ada imaginasi macam tu jugak ke? Especially bila membuat lawatan ke tandas pada waktu malam?

10 comments:

  1. kuar tgn dr mangkuk tandas...

    ReplyDelete
  2. ahahhhaa...lawak pepagi nih..
    salam knal..
    dah folo sini..jom terjah blog mamatim...

    ReplyDelete
  3. MK..haaa...tu lah yg ahkak maksudkan...

    sokmo terbayang ada tangan keluar...haishhh

    ReplyDelete
  4. adek saya lam tadi pun kene cirit gak.. dah lah tgl soram lam tade.. adeh.. buat tak tahu jer

    ReplyDelete
  5. memang pernah terbayang jugee.. tapi selalu cuba buat tak tahu atau lupekann.. hehehe.. saya ni penakut jugee..

    ReplyDelete
  6. hahah...
    akak tak pernah pulak bayangkan gitu..heheh..
    setakat ni tak pernah la suami teman2..
    akak lebih takut katak dari tangan keluar kat mangkuk tandas..

    ReplyDelete
  7. pernah jugak. selaluuuu.. hee

    tapi bukan tandas kat rumah, tandas kat rumah haruslah tak takut.
    tandas kat kolej. uii.. seremm

    ReplyDelete
  8. qema duk bayang ular je kuar dari mangkuk tandas sebab tgk video pasal tu..bila g tandas mesti letak sabun & flush dulu hihi

    ReplyDelete
  9. qema, wani penah je lepas membuang kat toilet rumah nenek, then nenek plak masuk dia menjerit ada ular melingkar kat pintu...cemana tah buleh tak pasan..sebbaik takde pape..fuhh..nebes!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...