Monday, June 20, 2011

Bila Ibu Muda Berleter

Kadang2 rasa cam tak best je tajuk blog Dunia Aku Ibu Muda ni..ahaha....tu diaaa....mai dah sindrom aku suka tukar2 isi kandungan nih!

Sebenarnya geram tak dapat nak hapdet cerita.... gambar tinggal...so tak best ah cerita je tak de gambar kannnn... Yang paling aku teringat2 tu gambar hasil2 jahitan aku last week, masih lom snap chanteks2... Tapi snap ikut snaptu laju je...terus hapdet kat FB...dan dan tu jugak orang berkenan dan order, alhamdulillah...murah rezeki :)

So, biasa2 kan lah dengan title belog aku yang baru ni yep. Sebab aku perasan kalau aku menaip entry...tak pernah nya nak pendekk... manjang panjangggg....kannnn???

19 comments:

  1. hehehe..ni kire entri pendek dh ni wani..kakNo pun duk tunggguuuuu nk tengok nih..

    ReplyDelete
  2. kalau saya, saya baca je tulisan awak. tak kisahlah panjang ke pendek.. is ok for me..:)

    ReplyDelete
  3. eh eh...ter pendek lak kali ni yep? hihii

    ReplyDelete
  4. tulah..k.zla baru nak tanya wani..bila masa tukar ni?heheh..maklumla lama xmasuk sini:)

    ReplyDelete
  5. IEB....kann....kalo tak de gambar tu rasa cam kosong je..

    ReplyDelete
  6. pendek ke panjang, bila berkesempatan, InsyaAllah akak baca, tp time bz tu mmg terlepas sokmo..huhu

    ReplyDelete
  7. kak zla, baru je sat tadi tukar... :)

    ReplyDelete
  8. Thanks kak yus sudi singgah...tak pe wani faham....menjadi suri rumah itu masanya amat terbatas.

    same goes bila wani duk kat rumah, nak bukak PC pon rasa cam alahaiii....malasnya...hihi

    ReplyDelete
  9. pjg or pendek tak da hal sbb kc pun sokmo camtu.

    ReplyDelete
  10. tak kira panjang ke pendek.. akak layan aje semua.. he..he..

    ReplyDelete
  11. ni cukup pendek dah ni..
    hehehhe

    ReplyDelete
  12. halu...halu...

    contest yg terpilih ialah---> : sini

    jgn lupa join tau :)))

    ReplyDelete
  13. panjang2 kalau menarik...org baca gak....kan...kan...

    ReplyDelete
  14. Nadh geng ng akak. tak pernahnya nak pendek2. hhe.. kadang tu heran, ada ka yang nak membaca.. ihihi

    ReplyDelete
  15. Nadh..bila dh menaip, susah nak benti kann

    ReplyDelete
  16. kak LM..tu je kot bakat yg ada...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...