Wednesday, June 15, 2011

Gambar Bisu Hari Rabu

 

Eh..kalau gambar bisu patutnya gambar je lah kan...tak yah tulis caption kan??? Peduli hapa aku...kih kih kih... Nak gak story mory pasal rumah ini (bukan rumah yang aku beli tu taw).

Lagi tiga tahun aku aim nak beranak yang no. 3. Tau sebab apa? Nak rasmikan rumah ni dengan kaedah berpantang!...yeahaaaaaaaaaa.....mengong! 

Rumah parents aku ni dah siap 18 tahun yang lalu...masa aku darjah 2 lagi.... Lama kan? Tapi tak berpenghuni. Ayah aku sangat sayang hartanya sampai takmo bagi orang menyewa. Lagipun...errr...err....lokasi rumah ni...hurm.....kat belakang tu kan...kan...kan... adaaaaaaaaaa





























rumah mayat Hospital Tengku Anis, Pasir Puteh!!! Kih kih kih....seram tak??? tak ponnnnnn...kitorang dah lali, so no big issue lah...walaupun jarak dapur dengan bontot rumah mayat tu tak sampai 10 meter, tapi parents aku relax je. Dulu2 time cuti sekolah hujung tahun memang kitorang balik duk sini..kadang sampai sebulan...

Nampak cam rumah baru siap?

Tak lah, parents aku baru lepas besarkan lagi... tambah ruang tamu 15' x 32' perghhhhhhhh... macam dewan balai raya dah aku rasa... Alasan mak aku? Senang nak kenduri kendara. Selain tu, dapur pon besarkan juga... Bapak aku siap buat tambahan bilik air, khas jamban duduk untuk aku dalam pantang...kih kih kih... Lap u lah ayah!

*Lambatnya nak tunggu ayah pencen!

10 comments:

  1. rasanya pernah pi rumah ni dulukan....nanti bila ayah bersara balik duk sana balik ye!!!

    ReplyDelete
  2. dah biasa ok kan wani tp bagi yg tak biasa meremang gak hihi...

    ReplyDelete
  3. pasir puteh ye?
    haha, agak seram di situ ada kubur.

    ReplyDelete
  4. MK, seram bila ada penghuni je...hihi

    ReplyDelete
  5. kak Na, ye kot...dulu2 kan banyak kali ayah buat open hse kat rumah ni

    ReplyDelete
  6. kak No...sekali sekala meremang, berkali berkala dah kalih :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...