Monday, June 27, 2011

Telan air liur je yang mampu




Aku dan macaron memang tak dapat dipisahkan lagi. Dah banyak rasanya cerita aku dan macaron ni kan. Dan kali ni kembali lagi cerita aku dan macaron FREE.... Hihii..nak tahu macamna aku dapat macarons ni? Beli kat Jaja-Bakery, join contest dan menang! Wallaweiiiii.... memang sedap lah!

Orang kata macarons ni manis, well...terpulanglah ikut tekak masing2...tapi kalau tak silap aku kat 'sana' diorang makan macs lawan dengan kopi. So, sedap lah rasanya manis + pahit2 sikit kan. Aku nak cuba. Tapi memandangkan hadiah yang aku dapat ni ada 8 ketul je maka dalam kereta je dah habis 4 ketul. Sampai kat rumah tak sempat buat kopi dah licin...kih kih kih.

By the way, Jaja punya macs ni besar... RM 2 seketul. And the best moment is when you share that big macs dengan hubby and doter...makin sedap rasanya....ahaha. Seketul makan 3 orang.

Apa kaitan tajuk dengan macs?

Ye lah... nak makan selalu tak boleh...mahal...kih kih kih...so, kita tengok gambar ni dan telan air liur je lah...waka waka eh eh!

14 comments:

  1. aish...sana sini duk sebut benda alah ni jek..naik terlio juga kakNo hehe...mmm insyALLAH balik sana dapat rasa la kot..insyALLAH..

    ReplyDelete
  2. kalau tak makan manis, mmg tak leh telan mende ni kak No.

    ReplyDelete
  3. xpenah rasa lg macaron ni, manis sgt ke wani?

    ReplyDelete
  4. tak pernah try rasa lagik. mmg sedap ek? tp serius terliur tgk gambo nih ..

    ReplyDelete
  5. memang sedap ek macarons ni? tak pernah rasa lagi ni,

    ReplyDelete
  6. semalam masa balik kampung merasa la sikit macaron ni..
    hantaran dari pihk pompuan..
    tak boleh makan la..
    manis o...
    budak2 suka la kot..

    ReplyDelete
  7. tgk gambar akak dah tergoa.. tp tak pernah merasa lagi makan macaron ni.. aduhai.. mmg telan liurlah jawabnya.. he..he..

    ReplyDelete
  8. kak diana..tu wani kata, org tak makan manis mmg tak minat.

    kalau makan pon, sekali ngap je dah cukup kan...hihi

    ReplyDelete
  9. qema...tekak wani kata ok je..hihii

    ReplyDelete
  10. ifa...cepat2 oder on9...hihi

    tp risiko nak dapat yg retak2 adalah tinggi :(

    ReplyDelete
  11. teringin gak nak makan..
    sebab asyik terserempak macs ni kat blog.. tapi kat luar belum terserempak lagi..
    ;) nasib tak mengidam ha3

    ReplyDelete
  12. tu la kak sofya, jarang jumpa orang jual off9 :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...