Friday, September 30, 2011

Galaxy Tab punya sarung


Dah lama tak post kan projek jahit menjahit kan? Ni yang terbaru. Sebenarnya banyak. Tiap2 malam sekarang ni aku menghadap 'meja kerja' di rumah. Alhamdulillah rezeki mencurah-curah. Cuma dah tak bernafsu nak update di sini.

Tapi tak tahu kenapa kali ni rasa nak berkongsi. Mungkin jealous bila Bujal memberitahu beliau dah miliki satu, tapi aku? Hanya sekadar menjahitkan sarungnya sahaja.

Tak ada model nak gayakan...huhu....Ada kah bermakna aku kena rembat satu??? Ahaks!

18 comments:

  1. kamu buat sekali kah sarung ipad?

    berapa kamu charge? saya mahu buat sarung tab juga :P

    ReplyDelete
  2. Wani jahit sendiri sarung itu ke? Rajinnya.... Cantik juga:)

    ReplyDelete
  3. Kakcik tak mampu memilikinya. :(

    ReplyDelete
  4. cantiklah wani ... nak tempah, tp mama pun tak pakai mendalah tuh huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  5. Doktor..berikan ukuran, insya Allah boleh je buat :)

    ReplyDelete
  6. kakak, ni cara wani cari duit lebih...hehe

    nak tak nak kena lah rajin kannn

    ReplyDelete
  7. cyda...mampu tengok org pakai je kan..ahaha

    ReplyDelete
  8. wah.. nak kena sambar satu ni.. pastu mintak wani buatkan sarungnya.. hikhikhik...

    ReplyDelete
  9. wahhh....

    maju beb!!

    ipad pun boleh kan?
    ukuran.. saya tumpang DrDaddyZiyyad punya...

    izat_ttdi@yahoo.com
    koling2 eh..

    ReplyDelete
  10. mmg seni ler...=)


    teringat zaman2 godek2 entri kira koleksi jahitan akak..=) cari punya carik menang gak segmen abg ben..hahaha


    *haah kenduri masuk rumah baru..lebih kurang la..=) jemput dtg tau!! =)

    ReplyDelete
  11. ibu muda awak ni kreatif dan lembut tangan, cik ina kerastangan.

    ReplyDelete
  12. cantik la wani...wallet yg wani bg kakNo tu kakNo xgn pun..sayang la..kakNo simpan elok2 hihi..tengkiu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...