Wednesday, May 25, 2011

Tudung mak datin

Pagi-pagi lagi aku dapat sebungkus beg plastik...

"Ambillah, ada yang saya tak pakai pun lagi-tag harga pun masih belum buang..." Seronok membeli punya pasal kan, well...perempuan macam tu lah. Bukan takat mak datin....aku yang 'bakal' berpangkat datin ni pon sama gak *berangan*

Datin ni jumpa orang yang betul. Aku jenis tak kisah nak pakai 2nd hand punya item. As long as masih cantik...aku belasah je... tu...tudung pepel dalam header aku tu pon tudung datin ni lah...

Tapi aku notice, tak semua orang macam aku kan...kih kih kih....kalau korang cemana ek? Korang pakai tak 2nd hand punya tudung ni?


11 comments:

  1. Pakai je dah orang bagi tapi datin tu bagi kat wani yang masih baru tu hehe

    ReplyDelete
  2. kakNo ni selagi barang tu elok kakNo pakai je..tak kisah la 2nd ke 2rd ke hehe..dh rezeki kan wani ambik je hihihi

    ReplyDelete
  3. Tak kisah 2nd ke 3rd , kalau masih cantik, elok dan selesa di pakai, belasah je....

    Selalu sangat beli barang 2nd di UK dulu, especially baju2 anak. Perabot dalam rumah akak ni pun hampir semua second hand....beli di ebay..huhu

    ReplyDelete
  4. kite jenis tak kisah, asal elok lagi, belasah je.

    tu namanya rezeki, org memberi kite menerime =)

    kecik tapak tangan nyiru kite tadahkan! =D

    ReplyDelete
  5. qema-syok dpt yg masih ada tag :)

    ReplyDelete
  6. kak No, yup agree...selagi elok, pakai ja

    ReplyDelete
  7. kak yus, wani pon layan je beli brg 2nd ni :)

    ReplyDelete
  8. KKK, alhamdulillah rezeki kan...

    ReplyDelete
  9. kita serupa je wani.. memang tak kisah pun. selalu share baju dgn kakak masa bujang dulu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...