Wednesday, May 18, 2011

Tips interview pleaseeeeeeeee.......

Hurm... tolong2...! Share ngan aku tips-tips interview yang korang ada. Cuak neh, petang ni aku punya jadual jam 3 pm. Dah lama aku tak gi interview, last sekali 2 tahun lepas kot. Sebab masa tu perasaan aku nak benti keje adalah membara-bara... Pastu dok sibuk keje, terus terlupa yang aku nih nak carik keje lain...ahaha...buleh lak gitu kannn...

Check list:

1. Updated CV- dah ammend and print
2. Salinan sijil2 akademik - dah ada
3. Salinan sijil ko - erk...perlu ke yep...hurmmm
4. Alamat tempat interview - Kelana Square, semalam dah usha line...clear and senang nak pergi.
5. Nama company & background - Innity - doing online marketing

Agak-agak..apa lagi yang aku tak prepare ek...hurmm....

3 comments:

  1. kat blog http://cik tom.com ada la tips interview ni..
    ce pi tengok..
    hehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...