Wednesday, May 25, 2011

Jangan lah buat static ads kat tengah-tengah alam :(

Blogwalking dengan separuh window sahaja dibuka 
*cover line punya pasal* 
adalah tension bila bukak blog, tetiba kat tengah-tengah alam tu ada static ads yang nak tutup pon memang tak dapat...
desperate sangat ke nak orang klik iklan???

Kalau korang jadi aku, pe korang buat? Aku tutup terus... tapi kadang frust sebab entry menarik...
Nak baca tak dapat :(

3 comments:

  1. dni pun tak suka yang wat cemtu.. ganggu nak baca entry dia:)

    ReplyDelete
  2. a a la..kakNo pun terus tutup..nampak sangat!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...