Tuesday, May 24, 2011

Pilihan raya susu

Semenjak dua menjak ni kerap betul iklan pilihan raya keluar kan? Korang dah mendaftar?...aku belum... Walaupon umur dah nak cecah 26, tapi aku tak daftar2 lagi dengan SPR...kih kih kih... Malas aku nak mengundi, kena beratur panjang2...bukan aku dapat apa pon. Penyudahnya aku kuli kat private jugak.  Tapi kalau pilihan raya dah upgrade buat undi online nanti aku register lah :p

Eh...terkeluar tajuk, ni aku nak citer pasal Pilihan Raya Susu. Iklan Pilihan Raya Susu la yang aku kata kerap keluar iklan tu... korang dah undi ke... ada susu jagung...susu jagung...dan susu jagung....kahkahkahh...tu je yang aku ingat, lain2 korang klik sendiri lah tengok ye. Aku tak leh klik, xdapat access FB...huhuuuuuuu


*Susu ibu tak de dalam senarai ye, tapi aku ada!

6 comments:

  1. erk mcm ni pn ada ka? haha =P

    ReplyDelete
  2. wahh..wani baru 26?mmg sesuaila ngan nama blog...AIM:)

    ReplyDelete
  3. kak zila...lum 26 lagi ni...hihiii...lagi tak nak ngaku kan. tapi risau gak ni...baper tahun lagi kena tuka tajuk blog lah gamaknya...dah tak muda lagi...huk huk hukkk

    ReplyDelete
  4. ada susu ibu baru terasa nak ngundi..terbaekk la susu wani, opps susu ibu :)

    ReplyDelete
  5. hiks....tu la pasal...tak tersenarai lak susu ibu...tapi kalau listed, lagi haruuuu...kih kih kih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...