Friday, May 6, 2011

Hilang Kereta???

Dulu aku hampir-hampir hilang kereta.... bukan kereta aku, kereta pakwe aku masa tu (tapi sekarang dah jadi suami lah...kih kih kih)

Gara-gara syok sangat bershopping, sampai aku lupa mana aku pi parking keta tu. Dah la masa tu, keta agak baru la jugak. Dan aku pon baru-baru dapat lesen. Plat number keta tu aku boleh lupa... Maka mula lah aktiviti meronda dan tawaf sekeliling car park..hohoo.... haru beb.... dengan barang banyaknya....aku sensorang plak tuh...cesss...at last jumpa la jugak, aku salah gi level....

Tapi sekarang, mende tu x kan berlaku lagi kot...sebab aku ada habit yang ini:


Mana-mana aku pergi, mesti kena snap gambo tiang nih... Aku tak peduli kalau orang usha2 aku semacam je, janji aku tak pening mencarik...wakakakaaa...

Korang selalu tak snap gambar tiang nih??

7 comments:

  1. Pernah parking dekat pavilion.....ingat kereta kene curi! Panic sekejap sebab lupa punye pasal..tension giler..hehehe

    ReplyDelete
  2. Azwan, lepas ni leh la main snap2 tiang plak :)

    ReplyDelete
  3. sama la ngan kakNo sll lupa mn letak kete...klo tak ingat nombor tiang tu nasib leeee..tp klo kakNo sorang mmg kakNo tak masuk nye..biasa Abang tunggu dlm kete pastu kakNo tepon cz dh lupa tiang mn hehe..tp wani dh bg 1RAHSIA pd kakNo (selama ni tak terPK pun hehe)..tengkiu wani hehehehe...dan kakNo rasa tak malu2 nak mencubanya nanti..buat pe malukan nnt sesat jalan kita gak yg susah..

    ReplyDelete
  4. hi3 saya pun pernah lalui perkara ni..
    good idea la.. leh try gak..he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...