Friday, May 20, 2011

Andai aku seorang doktor!

Eh....andai aku sorang doktor kan, buat apa aku susah payah gi hospital??? Ofkos la aku diagnose sendiri apa sakit anak aku kan. Kalau setakat nak buat ujikaji macam tu, aku pon boleh bai...

Aku dah cakap, dia bukan langsung tak boleh jalan. Tapi every step that she make sangat la slow dan berhati-hati seolah-olah sakittttt sangat! That's y she tends to duduk/ baring je.

And cara korang diagnose tu, aku pon boleh buat. Kau letak anak kau tengah2 orang ramai yang dia tak kenal. For sure dia akan berusaha berjalan terkam kau dan peluk sekuat hati. Simple right? Yet, no result? Huhhh...

Puan doktor...aku pon pernah mengandung dulu, tapi tak de lah muka masam mencuka macam tu kalau patient datang asking for solution.






Eh, aku mana pernah jadi doktor kan!

"Ish...saya serabutlah...hal patient tadi pon tak settle lagi ni"

So what???

*Sambungan kisah INI

8 comments:

  1. La ... camtu je ke dia buat wani? Ish .. jumpa dktor lain la wani.

    ReplyDelete
  2. gulp...bleh doc tu ckp gtu???sangat tak profesional...

    ReplyDelete
  3. Ish cam tak layak ja dia tu jadi doktor...

    Wat sakit hati ja..

    Wat kerja cam tak ikhlas jerk

    ReplyDelete
  4. tu la kak zila...pelik nengok doktor tu

    ReplyDelete
  5. K'sofya...assume dia preggy je lah..huhuu...dat's y moody semacam kottt

    ReplyDelete
  6. kalu aku, seriusli aku amuk...

    ReplyDelete
  7. segan nk mengamuk kt spital ni...hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...