Tuesday, May 24, 2011

Kutinggalkan suami dan anak-anak :(

Dah tiga tahun++ kahwin, jarang-jarang aku tinggalkan suami dan anak-anak. Kalau ada pon, semuanya kerana alasan normal - kerja atau ke pasar.

Tapiiiiiiiiii.... Sabtu lepas aku buat keje giler. Alang-alang laki aku dah bagi lampu hijau, aku pe lagi... anak melalak meraung nak ikut pon aku buat hati kering je...haha...kejam tak??? Yes! Aku memang ibu muda yang kejam. Sekali sekala kena kejam gini, kena bagi masa untuk diri sendiri jugak.

Ni lah alasan aku meninggalkan kesayangan aku buat seketika:


Nur Kasih The Movie! Aku bukan kaki panggung, tapi sebab movie ni...sanggup aku tinggal2kan mereka seketika...kih kih kih...kejam giler!

"Kau buat pekak anak melalak meraung nak ikut???"

Well, aku bukan tak sayang anak...tapi sebab sayang lah aku tak bawak kakak. Korang pon tahu kan, sound dalam panggung tu macamana. Mau pekak anak aku kang. Pastu tahap kebersihan dalam panggung tu. Ni kawan laki aku, manager cinema Alamanda yang citer.. Seat dalam panggung tu punya lah maha banyak nya habuk dan debu... So, dia sangat2 tak galakkan bawak budak2 kecik masuk panggung. 

Tapi aku heran, ada je orang yang selamba bawak masuk baby dalam tu. 

9 comments:

  1. dah tegnok Nur Kasihlah ni kan. Apa komen tentang citer tu??

    ReplyDelete
  2. Alohai....akak ni kena ada mr Abe br boleh masuk panggung. masuk sorang2 x reti lawei. daghak ni. ajok budak opis sume mcm tak minat jah.

    ReplyDelete
  3. best tak...kak na nak pi tengok ari sabtu dengan adik...farisyah tinggal dengan ayah dia...

    ReplyDelete
  4. kak yus, hurm...ok la..kesinambungan drama, kira penutup citer la

    ReplyDelete
  5. kak sah, elakkan bawak najla :)

    ReplyDelete
  6. kak na...bawak farisyah takut tak leh fokus plak nanti :)

    ReplyDelete
  7. husband tak melalak juga ke?

    kesian kena tinggal..huhu

    better tinggalkan aje. :)

    ReplyDelete
  8. ye betul kak Es...kalau sayang tinggal2 kan...kih kih kih

    ReplyDelete
  9. like sgt cter nie...=)


    singgah selalu..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...