Tuesday, May 31, 2011

Ohhh Daim Juvana, I Like!!!

Sapa tengok citer Juvana kat TV3 setiap hari Isnin Jam 9 malam? Aku jadi penonton setia slot kat TV3 tiap2 hari Isnin ni since drama Gemilang lagi. Then bersambung lak dengan Juvana....

Syok layan citer ni... nak nak lagi hero dia, Daim... a.k.a Zahiril Adzim... Yang lagi best, aku suka layan blog dia...hihi.. Gaya penulisan dia best gak :)

Secara overall, jalan citer not bad. Harap-harap boleh jadi panduan untuk ibu bapa mendidik anak-anak dengan betul, supaya mereka tak terjebak dalam dunia juvana ni kan.

10 comments:

  1. owh..sekarang ni byk cerita melayu yg menarik ye?leh la sis layan 3 bln nnt ..hehe

    ReplyDelete
  2. aah kak... wani dulu x suka citer2 bersiri ni, now addicted plak...hihi

    byk dah drama yg best :) layan kat youtube pon boleh kak..

    ReplyDelete
  3. oh dia ada blog jugak rupanya..hehe nk try wusha jap aa =)

    ReplyDelete
  4. cite tu menarik tapi jarang dapat tengok dari mula sampai habis.. ada je selingannya.. yang adik nak tengok kartun, yang kakak nak layan lagu, yang hubby nak layan sukan, ai pulak diam jelah..

    tapi bila dah tengok kena bersedia dengan jawapan sebab anak-anak akan bertanya kenapa macam tu kenapa macam ni..

    ReplyDelete
  5. Yana...usha blog je tau...ahaha

    ReplyDelete
  6. aizamia, dgn anak2 kena explain semula la kat dia mana yg tak elok tu, jgn tiru kan...

    ReplyDelete
  7. akak tak pernah tgk lagi citer ni.. selalu tu cuma tgk promo dia aje.. nnt nak cuba tgk juga lah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...