Friday, April 1, 2011

Wang tunai ini dimiliki oleh...

Update laju-laju. Sorry la yep aku tak sempat nak print screen tunjuk bukti. Tapi kalau ada yang tak puas hati, sila kemukakan email ke deejaywani[at]gmail.com dan nyatakan sebab2 kenapa kau yang sepatutnya menang ok.

Untuk top commentator, aku buat manual counting je. Maka, RM 30 itu adalah milik Adzriel AB a.k.a kak liza...tahniah kak. Tenkiu gak sebab selalu memeriahkan blog saya ni :)

Untuk top referral link pulak, aku rasa ramai dah tau....pemenang nya ialah bakal pengantin baru, Ujang... Tenkiu dear, sebab tak lokek traffic ngan ahkak mu yang tersangat bizi ini sampai blog jarang hapdet semenjak dua menjak ni. Kalau dulu boleh kata 2-3 kali sehari update. Sekarang nak dapat 2-3 hari 1 entry pun macam payah.

Ok lah, Email korang punya Maybank acc number ok.

13 comments:

  1. Erkkkk!!!!!!!!!


    Ujang tu nama saya kak..link tu link saya kak..=)


    sepantas cahaya saya sent email..=)

    ReplyDelete
  2. woooo.... nampaknya kami orang Bangi saja yang menang! TQ wani....muahhh! mati2 ingat ujang menang comment!

    ReplyDelete
  3. wah wani .. murah rezeki wani nanti tau dik.

    ReplyDelete
  4. ohh...sama2 orang bangi ke....rezeki di hari jumaat

    ReplyDelete
  5. kak chik...sedekah di hari jumaat :)

    ReplyDelete
  6. TQ yang...

    http://adzriel.blogspot.com/2011/04/untung-juga-rajin-mengomel-ni.html

    ReplyDelete
  7. beshnye...
    congrats utk pemenang...



    ujang : suke ko nyah..
    ;)

    ReplyDelete
  8. ujang share ngan aku sikit arrrr

    ENTRY HOT : Nak Merajuk

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada pemenangnyeeeeeee.

    ReplyDelete
  10. wahh bestnya dapat cash tu... hihi... salam kenal :-) saya adik kak liza...

    ReplyDelete
  11. Salam kenal ainul :)

    Dah pernah berkunjung ke blog ainul...hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...