Thursday, April 28, 2011

Hasil Tangkapan di PBAKL Round 1

Sikit je kali ni, memandangkan round 1 ni time belum gaji lagi kan, maka hanya 3 ni je aku rembat tuk diri sendiri. Tu pon sebab aku tak tahan tengok penulis2 peberet aku keluar buku baru..haha



Mula2 aku rembat Habiburrahman punya karya. 1 je dulu. Lusa aku nak borong kesemua yang aku belum ada lagi. Tamak.

Pastu, cakap ngan laki aku...dah cukup. Tamo dah. Dah kering ni. Sekali tengok Fauziah Ashaari keluar buku baru. Gulp! Pejam mata lagi... bukan pejam mata terus jalan. Tapi pejam mata keluar duit...rembat jugakkkkkk

Dah..dah....kata laki aku. Minggu depan kita datang lagi. Sekali mana tau tiba2 aku nampak Aina Emir....singgahhhhh....rembat la jugak 1. Alang2 penulisnya ada depan mata kan, pe lagi.. beramah mesra la untuk kesekian kalinya. Dah 3 tahun kot, asal aku gi PBAKL je mesti jumpa dengan dia :)


Last but not least, motif utama aku ke sana - tradisi aku. Tak sah kalau tak buat photo shoot cover majalah ni kat Karangkraf. Sila jangan tertipu ye. Ni gambar ke 4 dalam koleksi aku. Dari bertunang (Remaja), kahwin (Harmoni), anak 1(PA & Ma) dan anak 2 (SD Keluarga). Yang aku tengok, kualiti kertas makin menurun. Mekap pon makin tak cantik (ke aku yang memang tak cantik??? hahaha....abaikan!). Tapi harga makin naik.... Adat la tu kan :(


Tahun depan laki aku kata nak buat mag MIDI pulak........motifffffff???????? Hellooooo bang, kau tau tak MIDI tu untuk wanita berusia 40 tahun ke atas???

8 comments:

  1. emm duit tgh masyuk la katakan...jgn belanja smpai habis okay :)cantik cover majalah...untung dpat buat byk kali lg tu

    ReplyDelete
  2. cantiklah cover majalah tu..

    ReplyDelete
  3. Maya, thanks untuk peringatan :) Kena simpan duit jauh2 nih....hihiii

    ReplyDelete
  4. Sofya... buat la, utk kenang2an :)

    ReplyDelete
  5. Fuyoooooo . siap masuk MAG lagi . pehhhh . sekencang angin nak jugek . sobbsss .


    ni jeles ngan kak ni . dah laa ibu muda yg comell . mcm anak daraa je .

    jelesss jelessss . :P

    ReplyDelete
  6. rynn, kamu pon comel :) nak jadi ibu muda yg comel pon bulehhh...kawen cepat2, beranak cepat2....hehehe

    ReplyDelete
  7. gelak baca laki wani nak cover MIDI tuh hehe..belum sampai masa lagi tuh ekeke

    ReplyDelete
  8. tu la pasal..suka2 ati je MIDI pulakkk... adoii... terus kena jeling!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...