Saturday, April 2, 2011

Sedih :( dan Gembira :)

Aku perasan, mood aku macam up side down je semenjak dua menjak ni...macam semalam aku happy bila mereka happy menerima hadiah dari aku.

Tambah happy bila balik dari kerja, aku dapat surat dari nuffnang...cek hasil berblogging selama 2 tahun...huhuu...lama tuu baru dapat rasa hasilnya.

Tengah malam semalam pulak aku bertukar jadi sedih yang teramat sedih...sebakk sungguh melihat harta-harta kesayangan aku dimamah anai-anai... Menitik air mata aku. Bukan senang aku nak beli buku-buku tu dulu. Ada yang mencecah ratusan ringgit.

Tau-tau je lah buku rujukan universiti, bukan murah-murah semuanya :(

Hanya 20% dari jumlah keseluruhan buku yang berjaya aku selamatkan... Selebihnya semua hancur..huhuuuu

Aku nak pindahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

9 comments:

  1. aww... sayangnye buku2 semua kne makan dgn anai2... totally agree.. buku2 rujukan kat universiti bukan murah2 ok.. smpai ratusan ringgit pun ade... turut bersedih dgn anda...

    ReplyDelete
  2. sayangnya...

    hmm..biasala rumah lama akan ada anai2..

    saba erk

    ReplyDelete
  3. ya ALLAH...sabo la wani...ujian dariNYA tu ya,,,harta dunia boleh dicari wani..sabo byk2 ye..

    ReplyDelete
  4. cik wani...salam kenal dari kak long...
    kalau mcm ni...kena hati2 sebab anai-anai bakal menyerang harta benda yang lain...kena buat treatment cepat2 ye dear..

    ReplyDelete
  5. Chekgu Azrine, betul la tuh..rumah lama tak boleh lari dari masalah anai2 :(

    ReplyDelete
  6. kak No..sayang sangat dengan buku2 tu...huhuuu

    ReplyDelete
  7. kak long...kami memang dah sedia nak berpindah, tak tahan dah asek treatment je..surut kejap kang naik balik...geram je tengok anai-anak tu bermaharajalela...

    ReplyDelete
  8. maunya banjir kalau wani nangis ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...