Saturday, April 30, 2011

Siapa kerja hari ni? Angkat keyboard!

Whattt??? Tak de yg angkat keyboard? Bermakna aku sorang kah yang bekerja hari Sabtu? Huhuuuu... Dah naseb aku kan.. Dah 3 tahun aku macam ni, tiap2 hari Sabtu mesti kerja. Tak best kan :( Orang lain boleh duk rumah belek anak..belek laki.... aku belek bos kerja... Dah nama pon makan gaji. 

Petang ni aku plan nak berjalan2 sampai pengsan.. haha... Hari ni ngan esok, Isnin duk rumah diam2.. kalau rajin tak malu, gi kenduri si Ujang tu. Ada sapa2 nak gi? Roger2 la aku yep...segan tak de geng... Kak Liza, kalau tak jadi balik kampung..jom kita together2 ke sana :) Kak Chik pun, nak gi kan?

Maka, ini lah list aktiviti weekend yang aku rancang:

Sabtu:

Petang - Gi craft bazaar di Jaya One, PJ (planning asal nak ke spa..tapi Kak Chik call x dapat2 nak book..huhu... gamaknya full house kot Kak Chik kan? Tu pasal depa tak mo angkat fon.

Malam- Ronda2 pasar malam jalan TAR atau mana2 bazar larut malam...(hehe....aku rasa angan2 je ni, kang ada yang pengsan awalll)

Ahad:

Pagi - Habiskan masa di PBAKL. Nak gi awal2 pagi, tunggu pak Guard bukak pintu PWTC :) Excited lah katakan. Ulat buku memang camnih.

Tengahari - Kalau sempat, rush kenduri Farah kat Kuang

Petang - Konon2 nak ke Sepang GoldCoast, kalau ada tempat stay, maka kami akan overnight. Kalau tak, balik je lah....Eh..maknanya aku kena standby baju siap2 lah malam ni..adoiiii...jenuh la nak packing utk 4 orang nehh :((

Isnin: 

Lepak2 kat rumah sambil mengemasss. Konon nak duk rumah kan....

Eh...eh..baru aku tingat nak gi IKEA, cuci mata tengok deco tuk rumah..hehe (berangannn... S&P pun x sign lagi....hahaha)

*Dah tu, bila masa nak rehat nih???*

9 comments:

  1. KC pun kat opis ni, keja smpai kul 1 arini. Pastu petang ni mmandangkan 'date' kita tk jadi,FREE & EASY la jwbnya.

    Sok 10 pagi kat Gym, tenghari kat Brjaya Times Square, petang kt Pesta Buku.

    Isnin, Jom gi Kenduri Ujang. Nnt KC kolling2 wani eh. KC pun segan ni. HIhi

    ReplyDelete
  2. okey KC..nanti kita roger2 yep :)

    ReplyDelete
  3. kak chik jangan lupa callling saya sekali tau...saya pun segan nak ke rumah ujang nie...huhuhu..apa2 nanti..ema sms...oppss...tersalah tinggalkan komen kat sini pulak...

    jom sekali...nanti leh jumpa sana...

    ReplyDelete
  4. mamaema...ok je...x pe..jom2 kita buat rombongan kaum ibu..hehe

    ReplyDelete
  5. jadual penuh tue....kak na petang ni nak balik johor..ingat ari isnin nak gerak awal singgah melaka....

    ReplyDelete
  6. bestnyaa balik kg.. kak an tgu balik kelate je cuti skolah nanti...zehe nok nikoh :)

    ReplyDelete
  7. peluh meleleh kat kenduri...ujang dah mcm artis.. he..he..

    ReplyDelete
  8. anis keje...hari2 keje..xde coti..pasal xde hari utk surirumah pun lam kalendar...ngehehhe!

    salam kenal :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...