Thursday, April 28, 2011

Kali ni betul-betul tsunami

Memang tak menang tangan aku semalam (selama ni tangan aku kalah ke? abaikan!). Lepas dari blogger terkenal dengan gelaran selebriti blogger, Kak Di, tolong iklankan jualan yang aku buat untuk kosongkan tong stok... bertalu2 call aku dapat, sampai terpaksa silent fon... SMS bertubi2 sampai habis kredit aku. Tu belum masuk e-mail lagi. Aku jadi serba salah nak bagi sapa...terpaksa la tengok timing 1-1, sapa dulu yang order.

Thanks a lot Kak D kerana sudi membantu tanpa minta bayaran :) Bukan senang nak dapat peluang macam ni, biasanya mesti orang mintak upah iklan kan....

Hari ni membizi lagi dengan projek buku, maka.....Update aktiviti last weekend aku masih hutang la jawabnya...hehe

5 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...