Saturday, April 16, 2011

Breastfeeding pun boleh masuk Malaysia Book of Record!

Semalam aku jalan2 ke blog kengkawan.... terjumpa la iklan ni. Sebelum ni dah tengok kat sarakids.com sendiri dan kat belong Mama Zharfan. Tapi bila ada member sendiri yg join- Kak Sah pun cakap dia gamble je redah walau tak de geng, maka timbullah semangat aku nak ikut sama. *tengah carik2 link belog kak Sah...tak jumpa pulop*

Sesiapa yang nak dapatkan ilmu breastfeeding...dan mungkin juga ada demo babywearing *kalau tak silap aku la*, moh la kita join... pendaftaran masih dibuka....kot.... Sebab aku pon baru register lewat petang semalam.

Dengar citer Pak Nil pon ada sama :)

3 comments:

  1. baby tak menyusu dahh..

    wani..tolong!
    http://adzriel.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...