Friday, January 28, 2011

Menang Topup RM 30


Gambar ehsan google. Zaman skang ni aku dah tak topup pakai kad2 macam ni lagi dah. Maju setapak ke hadapan. Pakai online banking je. Tekan je nak berapa tapi pastikan akaun kau berisi lah kan. Kalau kosong, tak payah la berangan ye.

So, topup bernilai RM 30 ni adalah hadiah PERTAMA, aku ulangi PERTAMA kali yang aku menang sejak join contest kat belog ni! Bangga tak? Ahaks! Nak-nak lagi contest kat blog Ben Ashaari tu kan. Ada yang nak tau ke tips aku boleh jawab cepat? Haha.... tak de lah aku hadap nak geledah 500 blog tu kan carik sapa punya header....so, kena la pakai taktik sikit kan.

Mencari jawapan kat belog Shahazrin.com tu pon aku pakai taktik jugak..hihiiii. Nak korek satu per satu entry? Jenuh la kan... Sebab tu bila aku yang taja contest kat belog Ben hari tu, aku bagi soalan kaw-kaw punya yang memang orang kena korek. Antara kekejaman aku:
  • Hide Label
  • Disable kan widget Search
  • Tajuk tak serupa isi
Haha..sengal kan aku? Jangan marah arrr.... Susah2 pon soalan aku tu, ada gak yang carik inisiatif, SMS aku!  Gigih sungguh ye kau dik, mencari no. henpon ahkak ni! Tapi tak de lah aku bagi jawapan pon..hihi.. Rezeki la menang tu kan.

Hurm..melalut! Aku nak citer menang topup je...tapi panjangggg jugak entry! By the way, best join contest sekali sekala ni. Bila berkali berkala, aku cepat jemu...hihii

5 comments:

  1. tahniah..topup RM30 banyak gak tu hehe

    ReplyDelete
  2. thanks bro!

    qema... lepas la nak tepon umi kat kampung...hihii

    ReplyDelete
  3. tahniah......apa tips tu meh kasi tau shida sama

    ReplyDelete
  4. bestnya...tahniah..nk sikit..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...